DaviN, fiul lui Călin Geambașu, vine la “Next Star” să bată la tobe și să danseze ca Michael Jackson - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

DaviN, fiul lui Călin Geambașu, vine la “Next Star” să bată la tobe și să danseze ca Michael Jackson

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Sâmbătă, 7 iulie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Next Star”, prezentată de Dan Negru, DaviN (9 ani), fiul lui Călin Geambașu, vine să-i impresioneze cu talentul său pe cei trei jurați, Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa. DaviN va bate la tobe și va dansa în stilul megastarului Michael Jackson, iar tatăl său va fi extrem de emoționat să-și vadă fiul pe scena de la “Next Star”.

I-am spus: <<Iubitule, atât vreau, să te simți bine. Nu știu ce culori vor avea steluțele pe care le vei primi din partea juraților, dar îmi doresc să te simți bine, iar acestea să fie momentele tale cele mai tari de până acum>>”, spune Călin Geambașu.

Ca de fiecare dată când la “Next Star” vin copii cu părinți celebri, juraților nu li se dezvăluie numele de familie al acestora, până în mometul în care concurentul este jurizat, tocmai pentru ca decizia să nu le fie influențată în nici un fel.

Pasionat de percuție de la vârsta de trei ani, DaviN spune că a învățat singur să cânte la tobe. Și că la vârsta de șase ani făcea deja mici compoziții dedicate tatălui său, pe care îl iubește foarte mult.

De la toți artiștii pe care îi admiră, George Michael, A-HA, Queen, Michael Jackson, Bruno Mars, Twenty One Pilots, învață toate piesele. Mai puțin de la Bon Jovi, de la care a învățat doar hit-urile”, spune tatăl lui, Călin Geambașu.

Cum vor aprecia jurații momentul artistic pregătit de DaviN Geambașu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 7 iulie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Next Star”, prezentată de Dan Negru.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending