Connect with us

Emisiuni

Pro TV arata de ce iubim Romania de 1 decembrie (vezi programul complet)

Avatar

Published

on

Anul acesta, de Ziua Naţională a românilor, atunci când împlineşte nu mai puţin de 16 ani, ProTv transformă 1 Decembrie în sărbătoarea regăsirii bucuriei de a fi român şi mizează pe cei care au rămas tineri şi liberi în gândire indiferent de vârstă, asta pentru că ei sunt cei care pot vedea România dintr-o perspectivă lipsită de prejudecăţi şi au curajul să şocheze o lume întreagă printr-un mesaj foarte simplu: Eu iubesc România!

Cei care nu se avântă cu astfel de declaraţii cu uşurinţă vor cunoaşte de 1 Decembrie, prin intermediul corespondenţilor de la Ştirile ProTv poveştile spectaculoase ale unor români care oferă răspunsuri demne de luat în seamă la întrebarea De ce iubesc România?. Anul acesta, la 16 ani de ProTv, românii sunt provocaţi să demonstreze că au curajul de a iubi această ţară, cu bune şi rele.

Pentru ca declaraţiile lor să ajungă în faţa întregii lumi, ei au la dispoziţie trei mijloace prin care se pot face auziţi: http://cabina.protv.ro, site-ul www.deceiubescromania.ro, iar pe protv.ro găsesc aplicaţia prin care îşi pot face profil de român. Cele mai puternice mesaje vor putea fi urmărite la ProTv, chiar de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României.

Serviciul Român de Comedie, responsabil la ProTv cu buna dispoziţie, pregăteşte, cu umor, desigur, încă de pe 30 noiembrie, atmosfera de sărbătoare. Cu mult umor, cu replici isteţe şi cu personaje spumoase, agenţii din Casa PROporului vin pregătiţi să ureze La mulţi ani! românilor şi să felicite ProTv-ul pentru cei 16 ani de existenţă. În stilul caracteristic, personaje consacrate din galeria SRC, precum madam Marga sau Titel Lupu vor divulga de ce iubesc România.

Mai mult, personalităţi internaţionale de top, precum Barack Obama, Angela Merkel, Nicolas Sarkozy, Fidel Castro şi Vladimir Putin, vor transmite prin Serviciul Român de Comedie mesaje pentru români, cu ocazia Zilei Naţionale. Celebrul juriu de la „Vocea Comediei” va avea şi el parte de invitaţi speciali, iar în „Clanul Lupilor” va domni atmosfera de petrecere.

Ziua de 1 Decembrie debutează, la ora 7:00, cu Ştirile ProTv. Timp de trei ore, telespectatorii vor afla poveştile impresionante ale unor oameni mândri că sunt români. Imediat după, Kung Fu Panda, cu a sa neîndemânare, îşi croieşte abil drum spre casele telespectatorilor, urmat fiind de editii speciale ale Ştirilor ProTv. Nea Mărin miliardar trăieşte pe picior mare, la ProTv, iar Cătălin Măruţă aşteaptă telespectatorii să petreacă alături de el doua ediţii speciale Happy Hour.

De 1 Decembrie, Cătălin Măruţă e ambasador al distracţiei româneşti şi redescoperă alături de telespectatorii ProTv de ce îşi iubesc românii ţara şi ce face România să fie valoroasă. Împreuna cu Petrică Matu Stoian si Constantin Enceanu, Maruţă face o vizită de lucru la Veneţia ca ambasador al distracţiei româneşti. Pe 1 Decembrie, în doua editii speciale ”Happy Hour”, telespectatorii Pro Tv vor vedea cum cei trei ciobănei ai showbizului românesc spun de ce iubesc România tuturor turiştilor care asalteaza oraşul italian.

Cei trei vor împărti bunătăţi cu specific românesc şi se vor întrece în gondole cu scopul de a atrage turişti în ţara noastră, dar şi de a învata ceva din turismul care atrage anual milioane de vizitatori din întreaga lume. Tot în aceste editii, pentru a arăta că dacă îşi exersează optimismul, creativitatea si curajul, românii pot vedea o opera de arta in locul unei rable, Maruţă va prezenta publicului o masina unicat: o Dacie 1310 de la REMAT facută decapotabilă şi pictată de artistul Costin Craioveanu.

În ediţiile speciale de 1 decembrie, la ”Happy Hour” românii vor putea vedea drumul rablei româneşti de la un munte de fiare vechi, până la cel mai cool automobil al momentului şi vor afla ce români excepţionali din domenii ca muzica, moda, cinematografie si sport au facut o sedinta foto in acest vehicul neobişnuit. In plus, Maruţă va prezenta viaţa Mădălinei Ghenea, modelul care a aparut in videoclipul lui Eros Ramazzotti şi despre care se spune că are o relatie cu Leonardo di Caprio.

De la 19:00, Andreea Esca spune pentru a şaptesprezecea oară în direct La mulţi ani! tuturor românilor, direct de la pupitrul Ştirilor ProTv . După Ştirile ProTv de la ora 19:00, cel mai urmărit program de ştiri de peste 10 ani încoace, urmează două meciuri din Europa League: Schalke Steaua şi Vaslui – Lazio. Pe 2 decembrie, la Dansez pentru tine se va desfăşura finala celui de-al XII-lea sezon într-o ediţie de gală plină de momente spectaculoase. Într-un decor de iarnă autentică, în care până şi fulgii vor fi prezenţi, pregătit special pentru o seară magică, echipele vor pregăti dansuri de poveste demne de un adevărat bal al iernii.

Pe ringul de la Dansez pentru tine, concurenţii ajunşi în finală se vor întrece în musicaluri impresionante, costume de basm şi coregrafii atent pregătite. În urma voturilor telespectatorilor se va desemna şi câştigătorul celui de-al XII-lea sezon, care va primi marele premiu de 60.000 de euro. Weekend-ul continuă petrecerea începută de miercuri seara. Sâmbătă, Johnny Depp duce până la Capătul lumii aventurile Piraţilor din Caraibe în cel de-al treilea film al seriei: Piraţii din Caraibe: la capătul lumii. Duminică, Andi Moisescu pregăteşte o ediţie specială ApropoTv, iar corespondenţii de la România, te iubesc! vin de la 18:00 cu noi anchete spectaculoase.

 ProTv a revoluţionat peisajul media autohton, a îndemnat fiecare român în parte să gândească liber, a iniţiat campanii sociale în urma căruia a fost premiat cu un prestigios Premiu Emmy, şi-a scos pălăria în faţa românilor demni de a fi un exemplu şi a mizat pe cei care au făcut tot ce le-a stat în putinţă să transforme orice NU într-un DA răspicat. Anul acesta, de 1 Decembrie, la nu mai puţin de 16 ani de ProTv, românii au curaj să declare de ce iubesc România, iar sărbătoarea ţine mai ceva ca-n poveşti: patru zile şi patru nopţi!

Comentarii

Emisiuni

Despre situaţia gărilor litoralului românesc, duminică la „Asta-i România!”

Avatar

Published

on

            Duminica aceasta, de la ora 14:30, la Kanal D, o nouă ediţie Asta-i România !” intră în casele românilor. În plin sezon estival, echipa emisiunii ne prezintă situaţia dezastruoasă din  gările litoralului românesc. Imagini surprinse în vagoanele care duc la mare, cu peroane prin care am putea ajunge, ne sperie, iar acestea reprezintă din păcate, o realitate.

 

Vagoanele arată exact ca acum 30 de ani, nimic schimbat.  „Nostalgicii” pot fi fericiţi că au parte de o călătorie cu acelaşi tren cu care au mers în copilărie. Mai grav este că, deşi există risc de îmbolnăvire, iar virusul care a blocat o lume întreagă încă îşi face simţită prezenţa, călătorii nici nu se pot spăla pe mâini, pentru că nimic nu funcţionează.

Vara îşi intră în drepturi, iar gările de pe litoral îşi aşteaptă călătorii români şi străini. Gara din Constanţa, poarta de intrare în cel mai vizitat oraş în sezonul estival, trebuia să fie demult renovată, măturată măcar, şi pusă pe o hartă turistică europeană. Gara e un şantier, iar turiştii care vin la mare, fac un adevărat test de echilibristică pentru a coborî din vagoane, printre materialele de construcţii, ori ca să ajungă la peron.

 

Unul dintre exemple este Tuzla, loc care „ascunde” una dintre cele mai frumoase plaje sălbatice, cu nisip fin şi apă verde turcoaz, cum nu mai găseşti pe litoralul românesc. Locul este un adevărat paradis căutat de turişti de pretutindeni. Din păcate, cine soseşte cu trenul în Gara Tuzla, are parte de o imagine şocantă. Gările Eforie şi Costineşti au peroane care arată ca după război, iar aceste imagini îi poartă pe vizitatori mai degrabă înapoi în timp.

Murdăria din gări şi vagoane, lipsa condiţiilor de călătorie şi biletele scumpe, raportat la aceste condiţii de drum sunt motivele pentru care românii merg tot mai rar cu trenul. Urmăriţi duminică, de la ora 14:30, un material inedit la Asta-i România !”, emisiune prezentată de Mihai Ghiţă, la Kanal D.

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

George Mihai, gazda „ROventura”, uluit de frumuseţile unui sat din România

Avatar

Published

on

            Sâmbătă de la ora 15:00, la Kanal D urmăriţi o nouă ediţie ROventura”. George Mihai, gazda emisiunii, a fost impresionat de unul dintre locurile mai puţin ştiute din ţara noastră, o destinaţie ideală de vacanţă.

 

Cu toate că a străbătut ţara în lung şi-n lat şi se poate mândri că a văzut locuri pe care mulţi dintre noi nu am reuşit încă să le vedem, călătorul nostru a ajuns la o destinaţie care l-a cucerit iremediabil. După 10 zile petrecute în Delta Dunării, în zona Clisurii, aproape de intrarea în ţară a „Amazonului Europei”, George Mihai are o perspectivă completă asupra turismului din jurul acestui curs de apă absolut fabulos.

„Cu adevărat uluit am fost, odată ce am ajuns la Berzasca, în Caraș-Severin. Nu prea bătusem zona asta, vă mărturisesc. Deşi albia Dunării nu e la fel de spectaculoasă ca în zona Eselnisa – Dubova, din Mehedinţi, aveam să descoperim că oamenii locului fac eforturi să ţină pasul şi au investit enorm în dezvoltarea turismului. Am petrecut noaptea în singurul complex hotelier lacustru din România. Să pescuieşti de pe terasa bungalow-ului tău privat, să deschizi fereastra şi să priveşti direct în altă ţară vecinii sârbi, acestea nu sunt lucruri pe care le poţi trăi oriunde. Am trăit o experienţă cu adevărat fabuloasă!” mărturiseşte  George Mihai despre călătoria sa.

„Tot la Berzasca m-am bucurat şi de, probabil, una din cele mai frumoase piscine infinite din România. O experienţă de neuitat care mi-a marcat întreaga călătorie din Clisura Dunării şi pe care abia aştept să v-o dezvălui, sâmbăta aceasta, la „ROventura!”, a mai adăugat prezentatorul emisiunii.

 

Aşadar, nu rataţi mâine, de la ora 15:00, o nouă ediţie „ROventura”, prezentată de George Mihai şi Andreea Stravoiu, la Kanal D.

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Au început preselecţiile pentru show-ul iUmor. Se caută numere de comedie care să doboare noi recorduri

Avatar

Published

on

            iUmor a început preselecțiile pentru sezonul cu numărul nouă, la Antena 1, iar înscrierile se pot face deja pe http://casting.a1.ro/iumor/.

 

De-a lungul celor opt sezoane de până acum, umoriști de peste tot i-au făcut pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac să râdă, i-au uimit sau i-au șocat cu numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, iar cei care vor să participe în noul sezon se pot înscrie pe adresa casting.a1.ro. Indiferent dacă au sau nu experiență pe scenă, oricine crede că le poate demonstra juraților că nu le-au văzut încă pe toate, se poate înscrie la castingul pentru următorul sezon.

 

iUmor este singura emisiune TV din România cu aproape două milioane de abonați pe canalul de YouTube care „savurează” din plin clipurile concurenților și invitaților, ce au făcut senzație pe scenă. Canalul de YouTube iUmor a acumulat peste 1,3 miliarde de vizionări, iar în continuare, cel mai apreciat număr de până acum rămâne cel al lui Ionuț Rusu, din sezonul cu numărul 2, cu peste 14 milioane de vizualizări.

 

Cei opt câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul 1), Maria Popovici (sezonul 2), Doina Teodoru (sezonul 3), Ana Maria Calița (sezonul 4), Andrei Cojocaru (sezonul 5), Irena Boclincă (sezonul 6), Mukinka (sezonul 7) și Edi Văcariu (sezonul 8).

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0