De 1 Decembrie, Kanal D sărbătorește românește cu Știrile Kanal D! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Grila de programe

De 1 Decembrie, Kanal D sărbătorește românește cu Știrile Kanal D!

Published

on

Foto Credit: Kanal D

De 1 Decembrie, “Știrile Kanal D” îmbracă haine de sărbătoare, menite să celebreze această zi de o importantă națională, prin materiale impresionante cu și despre oamenii care simt și trăiesc românește. 

Advertisement

Indiferent din ce zonă vii sau cărei generații aparții, de 1 Decembrie e ziua ta! Urmărește, pe tot parcursul zilei, edițiile speciale ale Știrilor Kanal D și vezi cum sărbătoresc, cum simt și cu ce se mândresc românii în 2022.

În “Știrile Kanal D”, de la ora 9:00, prezentate de Simona Pătruleasa, de 1 decembrie telespectatorii vor vedea cum Unirea se înfăptuiește zi de zi, nu doar o dată pe an. Fie că e vorba elevi sclipitori, care sădesc speranță în viitor, voluntari care pun grijile altora pe primul loc, dar și românii din diaspora, care trudesc cu dorința de a se întoarce, cândva, acasă, cu toții își doresc să trăim într-o Românie mai bună, mai fericită, mai sănătoasă.

Advertisement

În Jurnalul Kanal D de la 12:00,  reporterii știrilor Kanal D se vor afla în toate punctele fierbinți ale României. De la Alba Iulia, Iași, Timișoara și până la București, sunt celebrați românii de pretutindeni, care duc numele României mai departe, dar și acei oameni “tezaur viu”, care se identifica total cu tradițiile românești.

Advertisement

Se spune că un om dezrădăcinat își pierde identitatea, iar fără tradiții, fără obiceiuri nu se va simți nicăieri acasă. De 1 Decembrie, în cadrul Știrilor Kanal D de la 19:00, prezentate de Christian Sabbagh, reporterii Kanal D vă fac cunoștință cu cei care se zbat să ducă ce e românesc pe mai departe. Trecem cu bacul Dunărea, acolo unde 462 de copii sunt izolați în propria țara, dar încă știu să privească spre viitor.

Mergem în munți, unde talanga oilor răsună a jale, pentru a vă arată povestea ciobanilor care au coborât oile la vale, poate în ultima transhumanță. Un obicei ancestral care se va stinge odată cu ei. Oamenii veseli ai Maramuresului ne deschi porțile colorate pentru a ne arăta că există totuși un loc în țara noastră care se luptă cu încăpățânare sa păstreze tradiţiile. Vă facem cunoștință cu oamenii care nu își uită nici portul și nici țara pentru nimic în lume, la “Neam Unit – Întoarce-te la rădăcini!”.

Advertisement

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending