De 1 decembrie, tu faci ca România să fie un popor! DĂ România TARE! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Program Special

De 1 decembrie, tu faci ca România să fie un popor! DĂ România TARE!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Ești tare când râzi, chiar dacă e greu. Ești tare când nu te lași… și nici pe alții nu-i lași să te doboare. Când ești modest, deși nu ai de ce. Când faci ce trebuie făcut, când spui ce trebuie spus. Ești tare, cel mai tare când dai o mână de ajutor. Tu faci ca România să fie un popor! 

De 1 decembrie, DĂ România TARE! PRO TV ți-a pregătit un program special de Ziua Națională a României și Ziua PRO TV.

Știrile PRO TV vor începe cu o ediție specială, de la ora 6:00, în care echipa România, te iubesc! va prezenta povești ale unor oameni de bine, români care au schimbat lumea din jurul lor și care sunt adevărate exemple. De la ora 11:00, Cătălin Radu Tănase va transmite în direct Parada de Ziua Națională a României.

Echipele La Măruță și Vorbește Lumea pregătesc o super petrecere comună în ediția specială, Zi de bine, România!, de la ora 14:00. Cătălin Măruță, Lili Sandu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu sunt gata să cinstească telespectatorii și să aducă cele mai spectaculoase momente românești, cu mâncare și tradiții, muzică și umor. 

Iulia Pârlea și Horia Brenciu vor prezenta un show special de la ora 17:00 – Generații de distracții.  Telespectatorii vor putea urmări artiști din generații diferite care vor face un tur al României prin intermediul celor mai cunoscute melodii. În premieră, unii dintre cei mai iubiți cântăreți de muzică pop vor accepta provocarea de a cânta melodii din repertoriul popular, iar Alex Bogdan va interpreta, cu umor, mai multe roluri care vor aduce zâmbete telespectatorilor.

„Bună seara, România! Bună seara, București! PRO TV te salută!” va rosti Andreea Esca pentru a 27-a oară, pe 1 decembrie, de la ora 19:00. Ca în fiecare an, Știrile PRO TV vor scoate la lumină povești și oameni care fac din România un popor.

Sărbătoarea va continua cu un episod din cel mai iubit serial românesc – Las Fierbinți. Cele mai îndrăgite personaje se vor confrunta, ca de fiecare dată, cu situații de viață mai mult decât amuzante, de la 20:30. Seara se va încheia cu filmul Ready Player One: Să înceapă jocul, în premieră, de la 22:30.

PRO TV – De 1 decembrie, DĂ România TARE! 

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Titi

    18 noiembrie 2022 at 16:09

    Esca asta arata neschimbata de ani de zile, ce vraji or face vedetele astea, sa ii spuna si neveste-mii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending