Connect with us

Grila de programe

De 1 iunie, copiii mari și mici intră în lumea poveștilor pe canalele FilmBox!

Published

on

Știm energia copiilor la prima oră… Dacă vor să vadă ceva special și amuzant la televizor, FilmBox Premium a programat filmul Shrek al Treilea la ora 8:00! Simpaticul căpcăun – cu vocea lui Mike Myers – are din nou planuri mari! Eddie Murphy și Cameron Diaz dau voce măgarului Donkey, respectiv prințesei Fiona, personaje care completează una dintre cele mai hazlii povești din istoria cinematografiei. De asemenea, criticii comentau, printre laude, că este singurul film din franciză în care Shrek și Fiona nu trebuie să se sărute pentru a… rezolva o problemă!

 

Pe FilmBox Family de la ora 15:30 o vedem pe Heidi (producție Germania-Elveția 2015). Celebra poveste a fetiței din Alpii elvețieni care trăiește cu bunicul ei păstor continuă să fascineze generații întregi de copii. Filmul a fost premiat la mai multe festivaluri (Portland, Wisconsin) și a obținut premiul pentru Cel Mai Bun Film Pentru Copii la Premiile Filmului German. Criticul francez Olivier Bachelard spunea despre film că este „o mare supriză și reușește să se concentreze pe miezul poveștii”.  

 

Cunoscutul actor Jean Dujardin este… Norocosul Luke, de la 20:20, pe FilmBox Family, un film despre povestea unui erou care trebuie să aducă pacea într-un orășel american. Puțină lume știe că personajul Lucky Luke a fost creat de același autor ca Asterix, dar din păcate a avut mai puțină faimă decât micul războinic galez. Jean Dujardin a recunoscut că este un mare fan al benzilor desenate: ”acasă, la verii mei, în baia prietenilor, în dulapurile vechi ale caselor de la țară, exista întotdeauna o revistă cu Lucky Luke prin preajmă, adesea lângă un Tintin sau Asterix. Dintre cele trei benzi desenate, m-am simțit întotdeauna mai apropiat de Lucky Luke”.

 

De altfel, seara cinematografică de 1 iunie de pe FilmBox Family continuă chiar cu… Asterix, de la ora 22:00, iar de această dată ne sunt prezentate aventurile lui Asterix la Jocurile Olimpice. O distribuție de excepție, cu minunatul Alain Delon în rolul Cezarului și Gerard Depardieu în rolul lui Obelix, care va produce multe râsete și bună dispoziție! Nu vă stricăm surpriza, dar vă spunem doar atât: este un film plin de staruri, inclusiv din diverse sporturi, un bun prilej să-i învățați pe cei mici despre eroii din viața reală!

 

Copiii mai mari se pot bucura de seria Transformers pe FilmBox Premium: la ora 11:15 începe primul film al francizei, Transformers. Apoi, de la 13:35, Transformers – Răzbunarea celor învinși. La ora 16:00, Transformers 3, un film care a reușit să strângă peste 1 miliard de dolari din încasări. Și, bineînțeles, finalul seriei, de la ora 18:30: Transformers: ultimul cavaler, care se bucură de prezența lui Mark Wahlberg, John Turturro și Sir Anthony Hopkins. Turturro a mărturisit, după realizarea filmului, că fiul său l-a convins să joace rolul lui Simmons. Probabil că oricărui copil i-ar plăcea să-l aibă pe tatăl său prieten cu… Optimus Prime!

 

Advertisement

Așadar, filme unul și unul, pentru toți copiii! La Mulți Ani!

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending