Connect with us

AUDIENȚE TV

De 1 mai și în prima zi de Paște, românii au urmărit “Survivor România” la Kanal D

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: Kanal D
Înapoi1 of 2

           Reality-ul fenomen “Survivor România” continuă ascensiunea în topul preferinţelor publicului, dovadă stau cifrele de audiență uriașe înregistrate și milioanele de telespectatori care urmăresc fiecare ediție a emisiunii de la Kanal D. În weekend, Kanal D a fost lider incontestabil de audiență cu “Survivor România”, pe toate categoriile de public monitorizate, conform datelor furnizate de Kantar Media.

 

 

Sâmbătă, 1 mai, Kanal D s-a clasat pe primul loc în topul televiziunilor din România, pe toate categoriile de public. În intervalul de difuzare a reality-ului “Survivor România”, Kanal D a fost lider de piață și a înregistrat 9,9 puncte de rating și 26 % cota de piață, pe targetul Național, 7,7 puncte de rating și 21,3% cota de piață, pe targetul All Urban, și 7,4 puncte de rating și 28,3% cota de piață, pe targetul Comercial.

 

Ediția de sâmbătă “Survivor România” a fost urmărită de o medie de peste 1.7 milioane (1.742.000) de români din întreaga țară. Minutul de maximă audiență, atins la 22:31, a adunat în față micilor ecrane, la Kanal D, 2.328.000 de fani.

 

Duminică, 2 mai, Kanal D și-a menținut poziția de lider de piață, cu “Survivor România” (19:59 – 23:59). Kanal D a fost pe primul loc în preferințele telespectatorilor, pe toate categoriile de public. Astfel, Kanal D a înregistrat 9,2 puncte de rating și 23,9% cota de piață, pe targetul Național, 7,1 puncte de rating și 20,4% cota de piață, pe targetul All Urban, și 5,9 puncte de rating și 23,5% cota de piață, pe targetul Comercial.

 

O medie de peste 1.6 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit ediția de duminică “Survivor România”, în fiecare minut al difuzării. În minutul de aur, atins la 22:00, peste 2 milioane de telespectatori urmăreau confruntarea între Războinci și Faimoși.

 

Audienţe detaliate în pagina 2

 

Înapoi1 of 2

Comentarii

comments

Editor Coordonator | bianca.bujor@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending