Connect with us

Premieră TV

De 10 ani, trăim emoția fiecărui vis! Noul sezon Visuri la cheie… în curând la PRO TV

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Împreună construim speranță! Știm cu toții că în fiecare dintre noi trăiesc visuri nemărginite, iar echipa Visuri la cheie reușeste de 10 ani să descopere noile începuturi care se ascund în fiecare casă. În curând, la PRO TV și pe VOYO, cel mai iubit și așteptat autocar se va întoarce… deoarece cu dragoste, orice se poate construi.

Dragoș Bucur și colegii, Alex Gavrilescu, Andra Marinescu, Cristina Joia și Oana Boghiu sunt pregătiți să aducă emoție și să construiască speranțe în cel de-al zecelea sezon al show-ului. Echipa este în filmări de câteva luni, lucrările sunt în toi și cele mai puternice trăiri vor putea fi regăsite și de această dată. 

Pornim mereu la drum cu gândul că următorul capitol va fi de neuitat! Iată-ne la sezonul 10, care sperăm noi să fie de nota 10+. Clădim cu drag visuri pentru viitor și ne străduim să fim în continuare cea mai bună versiune a noastră și să fim mai buni decât am fost sezonul trecut. Cunoaștem familii tot mai speciale cu trecerea anilor, care ne ating sufletul într-un mod unic. Oricât de dur și de piatră ai fi, nu ai cum să rămâi neclintit la poveștile familiilor. Impresionant este cât de uniți rămân toti, indiferent de cât de încercați sunt de toate greutățile vieții. Noi, echipa Visuri la cheie, ne dorim să fim motivul pentru care voi, cei care ne priviți și nu numai, să puteți crede că încă există oameni buni”, spune Andra Marinescu înaintea difuzării.

După ce a filmat deja numeroase povești pentru noul sezon, Alex Gavrilescu declară: ”10 sezoane înseamnă multe, multe familii care și-au văzut visul realizat după vizita echipei Visuri la cheie – din 10 sezoane, eu am fost implicat în trei și sunt extrem de fericit că de trei ani fac parte din acest proiect absolut unic. Revenim din toamna acestui an cu poveștiile familiilor, cu emoțiile lor, cu ale noastre, cu situații și soluții de șantier, cu lacrimile, dar si cu bucuriile, cu grijile, dar și cu fericirile. Toate astea de 10 sezoane într-un singur strigăt: MUTĂ AUTOCARUL! Ne vedem curând, vă îmbrățișez!

Poți urmări promo-ul noului sezon aici, iar pe paginile de social media vor putea fi aflate cele mai noi informații de la filmări.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending