De 8 Martie, Ramona Gabor a venit cu iubitul sa ii vada pe baietii lui Bote!

0
473

De 8 Martie in Princess din Regie a fost nebunie mare. O multime de fane ale lui Bote au venit la prezentarea de lenjerie intima pentru barbatii.

Tema prezentarii a fost “Piratii din Caraibe”, iar manechinii au defilat in lenjerie intima, accesorizati cu bandane, cutite, pistoale sau sticle de whisky
. Clubul ,,a luat foc ,, atunci cand pe podium a aparut insusi Catalin Botezatu. De la eveniment nu a lipsit nici Celia, Andreea Popescu, Ioana Nut, Mihaela Moise, Oana Roman impreuna cu sora ei, Catinca si inca o prietena. Acestea au savurat din plin momentele inedite pregatite de organizatori. Ramona Gabor nu a venit cu fetele, ci cu iubitul sau Gabi Badalau.

Datorita fanelor infocate, designerul Catalin Botezatu impreuna cu trupa de baieti a trebuit sa iasa prin usa din spate pentru a nu fi asaltati de ele.
Imediat dupa prezentarea de moda , organizatoii au pregatit si un moment de streaptease realizat de baietii Princess Boys. Acestia au ales 2 fete din public pe care le-au ,,incins ,, bine cu diverse jocuri erotice .

Comentarii