Connect with us

Emisiuni

De astăzi, O nouă serie din „Războiul transportatorilor” la HISTORY Channel

Redactia Radar de Media

Published

on

HISTORY®, canalul numărul 1 pe nişa de documentare din România*, va transmite, începând de astăzi, a doua serie din „Războiul transportatorilor”. Premiera seriei va avea loc în această seară, la ora 22:00, şi va aduna aceleaşi personaje devenite populare în rândul publicului din România, dar şi noi transportatori – Chris şi Robbie.

Aflat la a doua serie pe HISTORY, “Războiul transportatorilor” urmăreşte câţiva antreprenori independenţi care au descoperit că pot face avere transportând articole de care cărăuşii tradiţionali se feresc. Fiecare episod pătrunde în competitiva lume a acestor transportatori, care se luptă pentru şansa de a prelua cele mai problematice încărcături.

Competiţia începe la uShip, cea mai mare casă de licitaţii online pentru transportatori independenţi. De la încărcăturile agabaritice la cele bizare, aceştia vor transporta orice dacă preţul e bun. Fie că sunt începători sau experimentaţi, niciun transport nu e prea mare pentru aceşti profesionişti. Marc, Jarrett, Jennifer, Roy şi iubita lui pisică Muffy se întorc, alături de noii protagonişti Chris şi Robbie. Chris e printre cei mai activi transportatori, iar avantajul lui este dat de camionul său, alimentat cu ulei alimentar printr-un sistem inventat chiar de el.

Un promo al show-ului este disponibil pe YouTube, iar mai multe detalii despre această serie pot fi găsite pe site-ul oficial al HISTORY Romania.

HISTORY este principalul canal TV din portofoliul liderului de piaţă în distribuţia canalelor de entertainment, A+E Networks® UK. HISTORY a aderat la ARMA în februarie 2013 şi, începând cu această lună, a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe, promo-uri şi campanii de marketing personalizate pentru România. HISTORY este disponibil în ofertele Digi, Romtelecom (DTH), UPC şi iNES IPTV.

 

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending