Connect with us

Life Style

De “Black Friday”, Cusurgiii au asigurat distracţia cumpărăturilor, la Radio 21

Published

on

Reclame

În această dimineaţă (vineri, 21 noiembrie) s-a dat startul pentru “Black Friday”. Cu noaptea în cap, românii au luat cu asalt magazinele pentru a beneficia de reducerile din “Vinerea Neagră”.

Cusurgiii au ţinut pasul cu poporul şi şi-au mutat reşedinţa matinală în mall. Mihai Găinuşă, Codruţ Kegheş şi Marina Neagu au luat pulsul naţiunii şi au aflat ce şi-au cumpărat românii. De la telefoane mobile, tablete şi laptopuri până la aspiratoate şi televizoare, ei au cumparat de toate.

Reduceri au fost şi la biletele pentru spectacolele de teatru sau pentru film. Cu această ocazie, Marina i-a invitat pe ascultători la teatru Godot, să o vadă într-un spectacol. Actor de meserie, Codruţ şi-a amintit şi el de perioada în care juca pe scena teatrului.  El a spus glumind că lua 23 de lei pe spectacol şi avea colegi invidioşi din cauza cărora a ramas cu o singură replică.

Cusurgiii

Concursurile s-au ţinut lanţ în această dimineaţă, iar premiile au fost date fără reducere. La concursurile de catrene, ascultătorii au câştigat câte un monitor led, iar cel mai interesant şi amuzant Selfie 21 a fost premiat cu un Iphone 6.

Concursul “Marea Mutare” s-a desfăsurat, ca de obicei, cu un duel între doi ascultători. Daniel şi Daniela au răspuns întrebărilor de cultură generală adresate de Mihai Găinuşă. Din păcate primul concurent nu a ştiu din câte silabe este format cuvântul “trunchi” şi nici care este diminutivul cuvântului “piatra”. Daniela a câştigat astfel 100 de euro şi a intrat in marea finală pentru Apartamentul 21.

Marina le-a spus colegilor ce sporturi ar trebuie să facă în funcţie de zodie. Lui Codruţ i-a recomandat sporturile pe apă, dansul şi aerobicul, iar pe Mişu l-a numit “Lucian Bute al matinalului”. Conform zodiei, Găinuşă ar trebui să facă box şi arte marţiale, iar colegul Dan ar trebui să încerce gimnastică.
Cusurgiii3

De “Black Friday”, Cusurgiii nu au făcut reducere la distracţie, ca în fiecare dimineaţă, la Radio 21.

 

Foto Credit: Radio 21

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending