De ce ar trebui să citeşti recenziile filmelor şi serialelor înainte de a le urmări - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

De ce ar trebui să citeşti recenziile filmelor şi serialelor înainte de a le urmări

Published

on

Există mai multe motive pentru care ar trebui să citeşti recenziile filmelor şi serialelor. Acestea te pot scuti de pierderea timpului în faţa unui ecran în căutarea unui film sau serial pe gustul tău. De asemenea, te pot ajuta să nu pierzi acele titluri pe care nu vrei să le pierzi.

Oferta de filme şi seriale pe care le poţi urmări în acest moment este destul de mare. Netflix şi HBO GO sunt două platforme care au filme şi seriale pentru toate gusturile. Acest lucru e minunat însă ce faci atunci când nu ai idee ce ar trebui să urmăreşti? E simplu – ceri păreri sau citeşti recenzii.

Din fericire, odată cu oferta de filme şi seriale au apărut şi o serie de site-uri din care poţi află cele mai interesante informaţii şi recenzii despre noile titluri. Printre acestea se numără şi funpub.ro, un site de recenzii ale celor mai noi filme şi seriale. Pe lângă recenzii, care nu sunt doar despre filme şi seriale, pe el găseşti şi alte informaţii utile despre petrecerea timpului liber.

Recenziile filmelor şi serialelor te pot ajuta să câştigi timp

Ştii acel moment când vi acasă după o zi obositoare de muncă şi vrei să te relaxezi vizionând un film bun? Nu ai timp să cauţi prea multe titluri şi parcă nici nu ţi-ai dori să vezi câte puţin din mai multe filme pentru a îl găsi pe cel pe care ţi-l doreşti.

În loc să vezi câte 10-15 minute din mai multe filme, poţi să intri 5 minute pe nişte recenzii, în drum spre casă, şi atunci când ajungi pe canapea vei ştii exact ce vrei să vezi.

Timpul câştigat în felul acesta este preţios. Ultimele ore ale zilei vor fi petrecute într-un mod relaxant, astfel încât a doua zi te vei trezi plin de energie.

Recenziile te pot ajuta să vezi un film sau un serial

Chiar dacă pare spus puţin forţat, recenziile te pot ajuta să vezi un film de la cap la coadă. Cu siguranţă ai avut zile în care neştiind ce să vezi, ai dat şansă mai multor filme şi seriale care te-au dezamăgit. În final, ai ajuns să nu termini nici un film pentru că niciunul nu te-a satisfăcut suficient.

Ei bine, citind câteva recenzii, vei reuşi să îţi faci o listă de 2-3 opţiuni şi să ai surpriza ca cel puţin una să fie pe gustul tău.

Pe site-urile de recenzii există şi o comunitate de cinefili care pot da note filmelor şi serialelor, lucru care te ajută enorm pentru că nu ai în faţă doar opinia celui care a scris recenzia. De asemenea, recenziile pot avea o zonă de comentarii în care poţi afla mai multe informaţii de la ceilalţi cititori – ce le-a plăcut şi ce nu le-a plăcut la un film sau serial.

Advertisement

Recenziile filmelor şi serialelor te pot ajuta să nu ratezi un titlu pe care nu ai vrea să îl ratezi

Se spune că pentru fiecare există o serie de filme şi seriale pe care nu ar vrea să le rateze. Din păcate lista e mică pentru că gusturile sunt extrem de diferite, de la om la om. Cu atât mai mult nu ar trebui să pierzi filmele şi seriale croite perfect pe gustul tău.

Necitind site-uri de profil şi nevorbind cu alţii despre filmele preferate e posibil să pierzi câteva titluri. Eşti sigur că vrei să se întămple asta?

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending