Connect with us

UTILE

De ce este important să îţi schimbi cauciucurile odată cu trecerea sezoanelor ?

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Anvelopele de iarna sunt special concepute pentru o clima mai rece. Odata cu scaderea temperaturilor, asfaltul tinde sa se intareasca, motiv pentru care cauciucurile tale ar putea avea mult de suferit daca nu exista suficienta aderenta.  Acesta este unul dintre motivele pentru care anvelopele de iarna au mai mult cauciuc decat anvelopele de vara sau cele all season, fiind nevoie ca acestea sa ramana flexibile la temperaturi scazute si sa ofere stabilitate in timpul condusului. 

 

Designul benzii de rulare al anvelopelor de iarna ajuta, de asemenea, la tractiune, indepartand zapada si lapovita de pe suprafata cauciucurilor, astfel incat sa fie usor de franat si de luat viraje in timpul deplasarii. Mai mult de atat, schimbarea anvelopelor economiseste bani. Datorita modului in care sunt fabricate anvelopele de iarna, neglijarea inlocuirii acestora cu anvelopele de vara, le va uza mai repede. Anvelopele de iarna sunt proiectate special pentru medii de temperatura sub 7°C, astfel incat cauciucul si banda de rulare se vor uza mult mai rapid pe drumurile de vara cu temperaturi ridicate.

 

Daca folosesti doua seturi de anvelope, acest lucru poate fi destul de costisitor la prima vedere, dar pe termen lung vei economisi mult peste achizitia initiala. Cu o intretinere adecvata, anvelopele pot rezista pana la sase sezoane. Iar daca apelezi la un service auto din Bucuresti specializat si cu un portofoliu bogat, schimbarea anvelopelor va fi un proces rapid si eficient care nu iti va rapi mult timp si resurse financiare.

 

Deoarece anvelopele de iarna sunt mai moi la temperaturi mai calde, acestea se descompun mai repede, facandu-le sa isi mareasca volumul. Acest lucru va face mult mai dificila franarea si, in zonele cu trafic intens precum centrul Bucurestiului, anvelopele sunt foarte importante atunci cand vine vorba de franarea in ultimul moment.

 

Aceasta nu este o problema doar in timpul verii. Daca vei conduce cu anvelope de iarna tot anul, eficacitatea lor ar putea fi compromisa. Majoritatea anvelopelor de iarna sunt prevazute cu niste taieturi mici pe suprafata lor care le confera o aderenta si mai mare, acestea fiind afectate daca intra in contact cu asfaltul tot timpul anului.

 

Asadar, schimbarea anvelopelor in fiecare sezon ar trebui sa faca parte din intretinerea obisnuita a masinii, fiind un aspect foarte important pentru siguranta soferilor. Daca ai nevoie de ajutorul unor specialist pentru a-ti schimba anvelopele odata cu trecerea sezoanelor, cei de la CarsInv te pot ajuta cu tot acest proces, atat vara, cat si iarna!  Alege sa te bucuri de servicii de inalta calitate si asigura-te ca masina ta se afla pe mainile unor oameni specializati, indiferent de serviciul pe care doresti sa il utilizezi.

 

 

 

Comentarii

comments

Editor Coordonator | bianca.bujor@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UTILE

Grupul Wilo: Tehnologia avansată de pompare a apei, eficientă energetic, esențială pentru un viitor mai curat și protejat

Avatar

Published

on

By

Grupul Wilo, un jucător global în sectorul pompelor de înaltă tehnologie, unul dintre cei 50 de lideri mondiali ai protecției mediului selectați de Națiunile Unite și de Bloomberg, sărbătorește Ziua Pământului luând o poziție hotărâtă în problemele de protecție a mediului, energie și resurse eficiente, precum și transformare digitală. Pentru echipa Wilo, digitalizarea facilitează calea către o economie cu un impact cât mai redus asupra mediului și de aceea este văzută ca o oportunitate pentru a pune accentul pe sustenabilitate.

„Protejarea mediului este o prioritate pentru fiecare echipă și fiecare proiect Wilo. Împreună putem încetini efectele încălzirii globale și încuraja sustenabilitatea în toate activitățile de zi cu zi. #RestoreOurEarth este tema acestei zile speciale din an, iar Wilo își confirmă angajamentul față de acest demers prin produsele sale eficiente energetic și intens digitalizate, care simplifică, sprijină și facilitează accesul la apă curată, înglobând în modelul său de business tehnologii avansate, dar ușor de folosit, cu impact pozitiv asupra mediului” – Mariana Corlaci – Marketing Manager, Wilo România.

Pionieri în domeniul protecției climatului și mediului înconjurător

Creșterea populației, multiplicarea activităților economice, precum și disparitatea distribuției resurselor conduc la accentuarea poluării și la degradarea bogățiilor naturale. Pompele sunt responsabile pentru aproximativ 10% din energia consumată global. Prin simpla înlocuire a tehnologiilor depășite, Wilo Group ar putea salva până la 246 TWh – echivalentul consumului înregistrat de 80 de centrale pe bază de cărbuni.

„Credem că Ziua Pământului ar trebui să fie în fiecare zi și avem încredere că fiecare poate face diferența acasă. Putem reduce consumul nostru zilnic de apă prin obiceiuri mai sănătoase și ne putem folosi de avantajele tehnologiei care ne oferă acum echipamente smart pentru utilizarea responsabilă și economică a apei. Mediul înconjurător are nevoie de pionieri și doar împreună putem face o schimbare în bine, pentru prezervarea resurselor planetei, ca să ne bucurăm de un viitor sigur și durabil”, completează Mariana Corlaci.

Activitatea deosebită a companiei în domeniul climatului și mediului înconjurător este recunoscută și apreciată la nivel internațional. Wilo se numără printre liderii mondiali ai protecției mediului selectați în baza celor 17 principii de sustenabilitate ale Națiunilor Unite, pentru proiectul „50 Sustainability & Climate Leaders”, și este câștigătorul Premiului German de Sustenabilitate, distincție oferită companiilor, municipalităților și entităților implicate în cercetare pentru performanțe de top în domeniul sustenabilității și protejării climatului.

Responsabilitate față de oameni și mediu

Devotamentul Wilo față de mediu este în acord cu strategia globală a companiei care implementează aceleași standarde de excelență în cele peste 60 de reprezentanțe din toată lumea.

„La Wilo, credem că o planetă sănătoasă nu este o opțiune, este o necesitate. Protecția climatului este parte din ADN-ul companiei, încă din momentul în care a fost înființată.”, conchide Mariana Corlaci.

Pentru a afla multe detalii despre Wilo și misiunea sa în domeniul protecției mediului, vă invităm să accesați: http://bit.ly/Poveste-Wilo-pentru-Planeta și să descoperiți pompele înalt tehnologizate, nou-lansate în https://bit.ly/Catalogul-online-Wilo.

Despre Wilo România

Wilo România face parte din grupul Wilo SE – producător premium în domeniul pompelor şi sistemelor de pompare pentru instalațiile de încălzire, climatizare și răcire, alimentării cu apă și evacuării apei uzate. Produsele Wilo sunt înalt tehnologizate, prezintă ușurință în utilizare și eficientă energetică, standarde confirmate și de apartenența la organizațiile REHVA (www.rehva.eu) și AHCA (Agency for Health Care Administration).

Fondată în 1872, ca fabrică de produse din cupru și alamă de către Louis Opländer, compania are peste 7,500 de angajaţi, în reprezentanţe din mai mult de 60 de ţări. În România, Wilo este prezentă din anul 1998. În 2020, după 18 luni de la demararea proiectului de construcție, Wilo a inaugurat noul sediu al companiei în România, cu birouri moderne, construite pe o suprafață de 1,800 mp și spații pentru servicii de depozitare, asamblare și reparații, extinse pe 2,700 mp. Hub-ul din Șoseaua Odăi 24 din Otopeni este dotat cu linii de asamblare pentru grupuri de pompare apă rece, pentru stingere incendiu în conformitate cu normativul de siguranță la foc a construcțiilor cu indicativul P118, hidrofoare și pompe submersibile. Toate sunt produse conform directivelor Europene aflate în vigoare. Noul sediu din România va funcționa ca Hub Regional, de unde operațiunile companiei vor fi gestionate pentru 10 țări din Europa de Est.

Comentarii

comments

Continue Reading

Pariuri Sportive

Cele mai mari jackpoturi progresive online

Avatar

Published

on

            Nu se pοate nega faptul că sloturile progresive sunt cu bătaie lungă; șansele de a câștiga cel mai imens jackpοt din Mega Moοlah, de exemplu, sunt cοmparabile cu cele de a câștiga la loterie, deci mai bine faceți pariuri sportive online. În timp ce multe jocuri slot standard oferă premii excelente, nu există un jackpοt pentru sloturi care să poată concura cu plățile din sloturile prοgresive.

 

 

Din acest mοtiv, mulți jucători se vor deranja doar să joace sloturi progresive care au cele mai mari jackpοt-uri disponibile în acel mοment. Pentru ei, este vοrba despre visul a ceea ce ar face dacă ar obține o plată în valoare de zeci de milioane euro.

 

Cu tοate acestea, alți jucători vor căuta jocuri cu jackpοt progresiv mai modeste, deoarece cοnsideră că au mai mari șanse de a câștiga. Orice cale ți se potrivește mai bine, poți verifica cele mai imense jackpοt-uri disponibile pe această pagină.

 

Jackpοturi cu sloturi progresive

Deși jackpοturile progresive sunt puternic asociate cu sloturile și, în special, cu sloturile online, ele sunt dispοnibile și în alte jοcuri, ca videο pοker, ruletă și blackjack. La fel ca aceste jocuri, un jackpοt progresiv este declanșat de un act care este de obicei complet aleatoriu și poate fi câștigat de orice jucător eligibil.

 

Care jackpοt-uri sunt progresive ?

Un jackpοt progresiv este o plată care începe de la o cifră de bază și crește pe măsură ce i se adaugă o parte din toate pariurile făcute pe joc. Acest fapt este de obicei declanșat la întâmplare, acordând o plată mare unui jucător, înainte de a reveni la punctul său de plecare.

 

Jackpοt progresiv autonom

După cum sugerează și denumirea lοr, sloturile jackpοt progresive independente nu sunt legate de nicio altă mașină. Online, mai multe versiuni virtuale ale aceleiași mașini pοt fi utilizate de jucători diferiți simultan. Există riscul ca unul dintre acești jucători să obțină jackpοtul înaintea dumneavoastră, dar comprοmisul este că va fi prοbabil mai mare ca urmare.

 

Jackpοt progresiv local

Din nοu, cheia este în nume aici – aceste jackpοt-uri sunt legate de o anumită locație, mai degraba decât de o singură mașină. Pe web, progresivii locali pοt fi destul de flexibili. Un cazinοu online care are un jackpοt progresiv local poate alege să îl limiteze la un singur titlu sau îl poate oferi în mai multe jοcuri variate de la același furnizοr de software.

 

Jackpοt progresiv de rețea

Cu cele mai largi jackpοt-uri disponibile, progresivele de rețea sunt ceea ce majoritatea oamenilor asociază cu sloturile prοgresive. În cazinourile online, jackpοturile progresive din rețea sunt οferite în mai multe lοcații care prezintă jocuri de la același furnizοr. Mega Moοlah, de exemplu, este disponibil pe tοne de site-uri diferite alimentate de Micrοgaming, iar jackpοt-ul său poate fi dobândit la oricare dintre ele.

 

Cum funcționează jackpοturile progresive ?

Jackpοturile progresive încep la o poziție de bază, adăugând o parte din fiecare pariu făcut la slot până când jackpοtul este remunerat. Înainte de a putea fi plătit un jackpοt progresiv, furnizorii de jocuri trebuie să se cοnvingă că pot oferi din nou jackpοt-ul de bază atunci când jocul se resetează.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

UTILE

Prima platforma instant pentru generarea contractului de vanzare/cumparare auto!

Avatar

Published

on

Tu stiai ca s-a lansat primul contract auto cu livrare instant? Platforma www.contract-auto.ro este un concept nou pe piata romaneasca, care-si doreste sa vina in ajutorul vanzatorilor si al cumparatorilor de automobile intr-o fractiune de secunda.

Daca esti pasionat de tehnologie si daca-ti doresti sa vinzi sau sa cumperi o masina la propriu, la fel de simplu cum ai si gasit-o (de exemplu, atunci cand vizualizezi si decizi sa beneficiezi de o oferta online, prezenta pe site-urile de vanzari-cumparari automobile sau in Social Media), platforma iti vine in ajutor sa finalizezi tranzactia cu aceeasi usurinta. Iar intregul proces ti se va parea floare la ureche, mai ales daca ai un minim de experienta in utilizarea device-urilor si a site-urilor de pe internet!

Iar daca cunosti un prieten, o ruda sau o persoana in varsta care-si doreste de asemenea sa vanda sau sa cumpere un automobil, ii poti da de stire sau ii poti ajuta sa-si realizeze propriul contract auto, simplu si rapid. Intregul proces dureaza doar cateva minute, site-ul fiind usor de accesat, cu un timp rapid si scurt de raspuns pe orice dispozitiv, datorita optimizarii complete.

De ce sa folosesti platforma Contract Auto ?

Fie ca ai o masina veche sau noua, contract-auto.ro iti permite sa realizezi cu aceeasi usurinta orice contract de vanzare-cumparare.

Poti completa fisierul DRPCIV si de pe site-ul institutiilor oficiale, insa acesta intampina deseori, din pacate, numeroase dificultati.

Platforma contract-auto.ro va vine in ajutor cu un formular simplu de accesat si de completat prin intermediul paginii online de unde puteti solicita realizarea unui contract cu usurinta.

Prin accesarea formularului vi se vor pune la dispozitie o serie de casute cu detalii privind cumparatorul sau vanzatorul, respectiv detaliile aferente masinii, indiferent ca vorbim de o masina de dimensiuni mici sau de o masina cu tonaj ridicat. Contractul poate fi realizat pentru orice tip de masina, indiferent de specificul acesteia, fara niciun fel de probleme.

Acest contract nu este prevazut si cu semnatura instant, insa va fi trimis ulterior confirmarii platii pe email, de unde acesta poate fi descarcat si semnat de ambele parti astfel incat sa capete valoarea unui act perfect valid, fara a mai fi necesar sa umbli pe la fel si fel de birouri.

Costul contractului este emis in mod automat si transparent inainte de finalizarea tranzactiei, astfel incat sa stii in detaliu cat trebuie sa platesti pentru serviciul aferent. In orice caz, vei putea observa si tu ca costul este cu mult mai mic fata de cel pe care ti-l poate solicita un birou de creare acte auto, fapt ce face aceasta tranzactie mult mai avantajoasa si mai simpla in intreg ansamblul ei.

Pasul final este sa printezi documentul venit pe email si sa-l semnezi efectiv, respectiv sa-l oferi  cumparatorului interesat astfel incat ambii sa aveti siguranta si intreaga documentatie necesara pentru a finaliza cu succes procesul de vanzare-cumparare.

Nu uita ca poti apela la acest serviciu oricand si oriunde, indiferent de numarul contractelor pe care doresti sa le realizezi.

Comentarii

comments

Continue Reading

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending