De ce este util un dozator de medicamente - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ȘTIRI

De ce este util un dozator de medicamente

Published

on

Din momentul in care suntem nevoiti sa luam pastille dupa o reteta stabilita de medic, incercam sa gasim diferite modalitati de a le purta cu noi in siguranta la birou, in vacanta sau oriunde avem de mers, pentru a nu uita sa le administram.

Astazi este destul de obisnuit sa vezi cutii de pastille vandute in farmacii, adesea cu zilele saptamanii scrise in partea de sus a fiecarui compartiment. Desi un dozator de medicamente ajuta in ceea ce priveste comoditatea si ambalajul, acesta inca nu ajuta sa va amintiti sa va luati pastilele la timo.

Dozatorul de medicamente a fost inventat in Quebec si este util pacientilor care trebuie sa ia mai multe medicamente in acelasi timp sau pentru cei care au regimuri mai complexe de medicamente.

De asemenea, un dozator medicamente este folosit in mod obisnuit in caminele de batrani, unde toate pastilele de care are nevoie un pacient pentru fiecare doza sunt sigilate intr-un blister.

Asistenta organizeaza fiecare doza pe timp si zi si le sigileaza intr-un suport de hartie si plastic. Totusi, este nevoie ca o persoana sa aminteasca pacientului sa ia medicamentele la ora potrivita, in cazul in care acesta nu poate. Insa organizarea medicamentelor este mult mai usoara pentru cel ce se ocupa de administrare, pentru ca sti exact tipul de pastille care trebuie administrat in acea zi.

In centrele de ingrijire batrani se realizeaza o runda de dozare medicamente pe tura de schimb a ingrijitorului, ele nu corespund neaparat nevoii persoanale si individuale ale unei singure persoane. De regula, asistentele isi dozeaza medicamentele pentru pacienti pe zile, pe palierul pe care lucreaza. Cu toata tehnologia pe care o avem astazi, este greu de crezut insa ca nu s-a creat cel mai bun dozator de medicamente de pana acum.  Dozatorul de medicamente Medaz este un dispenser pentru 7 zile, pentru intreaga saptamana. Contine cate o cutie pentru fiecare zi, aceasta fiind divizata in spatii pentru delimitarea pastilelor in timpul respectiv al zilei, perfect pentru a tine evidenta pastilelor.

Agenția cu peste 13 ani de experiență în creșterea afacerilor online ale partenerilor noștri. Serviciile noastre SEO includ optimizări pentru căutările pe Google, SEO pe fiecare pagină a site-ului, link building, cuvinte cheie, strategie și rapoarte.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending