De ce merita sa cumperi produse electrocasnice pentru casa ta de la eKlass.ro - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

De ce merita sa cumperi produse electrocasnice pentru casa ta de la eKlass.ro

Published

on

Cum ar fi oare viața noastră fără ajutorul electrocanicelor? Nici nu vrei să te gândești la această variantă, pentru că ți se pare imposibil să poți face față cu brio tuturor sarcinilor casnice fără ele. Din fericire, în prezent fac parte din viața noastră și suntem foarte recunoscători pentru asta. Dar, înainte de a le lăuda până la capăt, trebuie să știi că depinde de tine ca ele să îți fie de ajutor. Cum? Foarte simplu: trebuie să știi să le alegi pe cele care corespund cel mai bine cerințelor tale.

Preferi varianta online sau cea clasică?

Atunci când decizi să cumperi un robot de bucătărie, de exemplu, ai la dispoziție varianta clasică, să mergi pe la toate magazinele unde se comercializează așa ceva și de acolo să-ți alegi ceva, sau să apelezi la varianta online, cea care te scutește de multă alergătură și este, poate, ceva mai ofertantă. Sunt multe site-urile de unde poți cumpăra electrocasnice de bună calitate, dar la unele dintre ele, cum este și https://www.eklass.ro/ ai parte de ceva mai mult: produse de calitate, prețuri accesibile, condiții de livrare bune și o politică de retur favorabilă clientului. Dar hai să vedem și cum procedezi atunci când vrei să cumperi un astfel de produs pentru casa ta.

Ce e scump nu este obligatoriu și bun

Este prima, dar și cea mai mare greșeală pe care o fac majoritatea cumpărătorilor. Atunci când văd că un produs are un preț ridicat, îl asociază automat în mintea lor cu unul de o calitate superioară celorlalte, și decid să îl cumpere fără să mai verifice prea mult înainte. Așadar, nu cumpăra nimic până nu verifici înainte totul, și s-ar putea să ai surpriza să găsești ceva mai bun calitativ, și la un preț mult mai prietenos cu buzunarul tău.

Electrocasnicele resigilate îți sunt de ajutor!

Nu este vorba de produse la mâna a doua, în niciun caz. Este de fapt de acele produse care au fost returnate și au ajuns înapoi la producător. Acesta a făcut îmbunătățirile și apoi le-a repus în vânzare, cu garanție. De aceea, poți să cumperi liniștit un produs resigilat pentru că este unul bun, iar prețul este de-a dreptul senzațional.

E mult mai simplu în online

Românii au început să înțeleagă că unele cumpărături chiar este mai bine să le faci online. Este și cazul electrocasnicelor, deoarece așa ai parte de o ofertă mult mai generoasă decât în magazine, afli imediat caracteristicile produsului și chiar ai la dispoziție și niște review-uri ale acestuia, pentru a afla și opinia celorlalți despre aparatul electrocasnic pe care îl doreai.

Nu cumpăra niciodată după primul impuls

Chiar dacă la prima căutare ai reușit să găsești un produs care pare perfect, nu te grăbi să îl cumperi fără o atentă verificare. Vezi părerile altor cumpărători, mai caută ceva informații despre produs și prin alte locuri, și gândește-te bine dacă este ceea ce îți dorești sau mai poți plusa la capitolul funcții. Nu te grăbește nimeni să cumperi în primul sfert de oră, poți comanda oricând în altă parte, unde găsești mai ieftin, sau poți să îți îndrepți atenția către alt model de cafetieră, de exemplu.

Clasa energetică

Pentru a avea parte de o experiență pozitivă cu aparatul electrocasnic ales de tine, trebuie să alegi unul care să fie și dintr-o clasă energetică bună. În caz contrar, consumul acestuia va fi unul destul de ridicat, și nimeni nu își dorește facturi mari la energia electrică, nu?

Analizează cu atenție orice detaliu

Cu riscul de a fi catalogat drept un client dificil, nu lăsa nimic la voia întâmplării, ci trebuie să analizezi totul cu maximum de atenție. Până la urmă, sunt banii tăi, nu? Vezi să aibă toate accesoriile, să funcționeze corect, iar dacă îl cumperi dintr-un magazine fizic, nu ezita și cere să ți se facă și o probă.

Nu uita de garanție

Fie că ai optat pentru un produs resigilat, sau poate unul nou, probleme pot apărea, din varii motive. Prin urmare, nu uita niciodată de garanție, pentru că dacă aparatul se defectează în timpul acestei perioade, ai avantajul de a fi înlocuite sau reparate de către producător, fără costuri pentru tine. Există magazine care oferă un certificat de garanție, în timp ce altele oferă aceste servicii pe baza facturii sau a bonului fiscal. Întreabă de la început cum stă treaba cu garanția și cum se procedează în cazul lor.

Respectă instrucțiunile de utilizare ale producătorului

Chiar dacă ai mai avut un prăjitor de pâine și știi cum se procedează, asta nu înseamnă că nu trebuie să respecți instrucțiunile de utilizare trecute în manual de producător. Există posibilitatea ca noul aparat să aibă unele setări pe care nu le cunoști, și astfel să ai impresia că aparatul nu funcționează cum trebuie. De asemenea, poți să îl și defectezi în așa fel încât garanția să nu mai fie valabilă.

Acestea au fost recomandările noastre atunci când vine vorba despre alegerea electrocasnicelor. Nu contează că sunt mai ieftine sau mai scumpe, dacă le urmezi, de fiecare data vei fi mulțumit de alegerea făcută. Și, cu riscul de a ne repeta, îți reamintim că nu trebuie să te grăbești atunci când faci alegerea. Sunt banii tăi, așa că vrei să cumperi acel produs care să răspundă cel mai bine cerințelor tale. Citește, studiază, informează-te și abia apoi, dacă esti 100% convins, poți trece la achiziționarea aparatului electrocasnic dorit.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending