De ce merita sa montezi ferestre rezistente la foc? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ȘTIRI

De ce merita sa montezi ferestre rezistente la foc?

Published

on

Daca ar fi sa alegem siguranta in prevenirea incendiilor, cu siguranta ca am alege oricand sa investim in diferite masuri pentru a combate, a preveni incendiile si a le stinge cat mai eficient. O astfel de masura poate fi folosirea ferestrelor rezistente la foc. Acest tip de ferestre ofera numeroase avantaje si reprezinta una dintre metodele suplimentare si pasive pentru a limita sau a preveni incendiile.

Argumente care recomanda ferestrele cu rezistenta la foc

Primul argument in favoarea acestui tip de ferestre se refera la faptul ca vorbim despre geamuri ce pot rezista la temperaturile si flacarile generate de un incendiu. Astfel exista mai mult timp pentru evacuarea unui spatiu afectat de incendiu si pentru lichidarea flacarilor de catre pompieri. Durata de rezistenta a sticlei difera in functie de gradul specific pentru fiecare categorie de astfel de sticla.

Exista mai multe grade de rezistenta in functie de minutele in care astfel de ferestre rezista. Astfel putem avea ferestre EI15 care rezista 15 minute in cazul unui incendiu, dar si sticla cu rezistenta de 30 sau chiar 120 de minute. Cu cat rezistenta sticlei este mai indelungata, cu atat exista mai multe sanse de a diminua pagubele materiale in cazul unui incendiu.

Un alt argument care recomanda acest tip de ferestre antifoc se refera la faptul ca ajuta la limitarea extinderii incendiului. Cu alte cuvinte, pagubele materiale sunt mai reduse, iar sansele de a nu exista victime in cazul unui incendiu sunt mult mai mari comparativ cu ferestrele clasice. Luminozitatea si transparenta nu sunt deloc mai reduse fata de ferestrele clasice. Din acest punct de vedere poti alege astfel de ferestre rezistente la foc in cadrul oricarui imobil.

Unde gasesti astfel de sticla cu rezistenta la foc?

Poate iti doresti sa investesti in siguranta familiei tale si in siguranta la incendiu pentru imobilul in care locuiesti. Poate ca vrei sa previi pagubele pentru cladirea pe care o administrezi in cadrul firmei tale. Oricum ar fi, trebuie sa stii ca poti gasi astfel de geamuri cu rezistenta la foc la producatorii autorizati.

Exista mai multe firme pe piata care ofera astfel de produse. Este recomandat sa te adresezi unei firme cu experienta in domeniu.Firma Arcom Glass activeaza de multi ani de zile in acest domeniu si detine toate autorizatiile si avizele tehnice necesare pentru a oferi produse antifoc.

Advertisement

In oferta acestei firme vei putea gasi diferite tipuri de ferestre cu rezistenta la foc, in functie de gradul de rezistenta al ferestrelor. Este important de punctat faptul ca preturile pentru aceste ferestre cresc pe masura ce creste si rezistenta la incendiu.

In oferta firmei Arcom Glass vei putea opta pentru ferestre EI15 cu o rezistenta de 15 minute, ferestre EI30 cu o rezistenta de 30 de minute, dar si sticla cu rezistenta la foc de 120 de minute. Impreuna cu sticla rezistenta la foc, vei putea gasi in oferta acestei firme inclusiv profile rezistente la foc. Pentru intreaga oferta de produse antifoc si pentru serviciile prestate  poti accesa fireglass.ro.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending