Connect with us

LIFE STYLE

De ce mierea polifloră este considerată un sortiment complet și benefic? 

Published

on

Reclame

Descoperă cât de hrănitoare este mierea obținută din mai multe plante.

 

Mierea este un aliment în jurul căruia s-au țesut multe povești și mituri. Mierea este considerată a fi un produs natural deosebit, cu multe proprietăți și beneficii pentru sănătate. Dulcele fără pereche a fost repede încadrat la preparate terapeutice. Aceasta ne oferă mai mult decât răsfăț prin gustul său, ci vindecare.  

Calitatea unor sortimente în raport cu altele este, probabil, unul dintre cele mai discutate subiecte în lumea mierii. Știai că dacă optezi pentru miere poliflora, te bucuri de o miere completă? 

Esența florilor sălbatice 

Calitatea oricărui produs final este influențată de ingredientele folosite. În acest caz, ”ingredientele” sunt plantele pe care albinele le vizitează pentru a pregăti mierea cea plină de gust. Este cunoscut faptul că țara noastră încă păstrează pajiști verzi, nepoluate, cu multe specii de plante valoroase. 

Un exemplu este zona Transilvaniei, cu ale sale câmpuri întinse cu flori sălbatice. Mierea culeasă de aici devine un sortiment unic, poliflor și în mod sigur de o calitate superioară. Trebuie doar să ne bucurăm de ea. 

Mierea crudă este o miere autentică 

După ce natura și-a făcut treaba, creând un produs cu adevărat deosebit, este timpul ca omul să păstreze și să ducă mai departe truda milioanelor de albine. La apicultorii români care și-au propus să ofere doar produse autentice, vei găsi o miere cruda poliflora.  

Însă cu ce este diferită o miere crudă de una obișnuită? Mierea crudă este mierea naturală, în totalitate, fără niciun adaos și fără a fi supusă tratamentului termic. Prin extragerea la rece, sunt păstrate integral proprietățile sale. 

Calitățile mierii poliflore 

Terapeuții recomandă diferitele sortimente de miere pentru diverse afecțiuni sau în scop preventiv. Deoarece este făcută de albine din nectarul mai multor flori, mierea polifloră are automat mai multe vitamine și minerale.  

Acest tip de miere poate fi consumată pentru a oferi mai multă energie, dar și în mod precis pentru probleme ale stomacului, funcția ficatului, dar și a inimii. Astfel, când dorești să iei un borcan de miere, optează cu încredere pentru o porție de miere polifloră românească.  

Agenția cu peste 13 ani de experiență în creșterea afacerilor online ale partenerilor noștri. Serviciile noastre SEO includ optimizări pentru căutările pe Google, SEO pe fiecare pagină a site-ului, link building, cuvinte cheie, strategie și rapoarte.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending