De ce sa alegi Baumbet ? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

De ce sa alegi Baumbet ?

Published

on

Baumbet este o agentie de pariuri 100% romaneasca, a carei notorietate a fost castigata initial in spatiu offline, adica era cunoscuta la inceput prin agentiie sale stradale. Baumbet se bucura de o reputatie buna, fiind un bookmaker care plateste prompt castigurile.

Advertisement

Cu toate ca Baumbet este un brand relativ nou pe piata agentiilor de pariuri online, incepandu-si activitatea in anul 2017, ofertele si cotele oferite se bucura din plin de atentia pariorilor din Romania: profunzimea ofertei este generoasa, la evenimente importante fiind disponibile peste 180 de variante de pariuri, iar cotele sunt competitive, comparabile cu cele ale marilor bookmakeri.

Mare atentie insa, activitatea online a Baumbet a inceput in anul 2017, insa operatorul are o vechime in ceea ce priveste agentiile stradale de peste 30 de ani. Baumbet s-a lansat ca si companie de slot-machines, fiind initial o afacere de familie, iar ulterior s-a extins si pe piata pariurilor sportive.

Advertisement

Inovatia si calitatea serviciilor oferite au facut ca agentia de pariuri Baumbet sa cresca an de an si sa treaca si in online. Acest lucru s-a datorat faptului ca acest bookmaker intelege nevoile clientilor sai, reusind sa se adapteze in mod continuu si sa castige constant noi clienti.

Bonusul de bun venit la Baumbet

Advertisement

La ora cand scriem aceasta recenzie, oferta de bun venit la Baumbet este una extrem de generoasa, casa de pariuri incercand sa-si atraga noii clienti oferindu-le un bonus de bun venit de 200%, in limita a 250 de lei. Exemplificand, daca iti faci un cont nou la Baumbet si depui 250 de lei, vei primi in plus din partea Baumbet inca 500 de lei, adica vei avea o suma totala de pariat de 750 de lei.

Advertisement

Cele mai importante motive pentru care te sfatuesc sa alegi acest bookmaker si sa-ti faci cont la Baumbet sunt:

  • Asa cum am precizat anterior, Baumbet ofera un bonus generos la inscriere, mult peste alte agentii de pariuri online;
  • Dispune de optiunea de Cash Out si astfel iti vei putea inchide pariurile oricand vrei;
  • Oferta de pariuri este bogata, atat din punct de vedere al latimei, cat si al profunzimei acesteia, lucru valabil atat pentru evenimentele pre-meci, cat si pentru partidele Live (cele in timpul jocului);
  • Un alt avantaj competitiv fata de multi alti bookmakeri online este reprezentat de faptul ca ai posibilitatea sa depui si sa retragi fonduri si in/din agențiile stradale. La Baumbet depunerea minima este de 20 de lei, miza minima acceptata fiind de doar 1 leu;
  • In plus, la Baumbet ai posibilitatea anularii unui bilet daca acesta a fost plasat gresit;
  • Promotia Cote marite in fiecare zi – Baumbet a introdus Odds Booster, o promotie adresata clientilor sai constand in cote marite pentru ligile de top. Singura conditie pentru participa la aceasta promotie si a paria pe o astfel de cota este legata de faptul cu nu poti miza o suma mai mare de 100 de lei. De asemenea, este permis un singur pariu pentru fiecare client Baumbet.

Mult succes cu Baumbet!

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending