Connect with us
Avatar

Published

on

Deratizarea este o activitate care trebuie sa se faca in mod regulat in casele noastre, dar si in institutii si locuri publice, cum ar fi pietele, depozitele, garile. Acolo unde se plimba in voie rozatoarele se afla multi microbi scapati de sub control. Pesoanele care isi desfasoara activitatea in locul acela se pot imbolnavi grav, in plus sobolanii produc pagube uriase in firme si locuinte. Uneori ei pot sa roada lucruri extrem de scumpe sau cabluri implicate in buna functionare a unor dispozitive indispensabile.

Daca un soarece patrunde in  locul in care o biblioteca pastreaza manuscrisele si cartile rare, va dati seama cat dezastru va produce.

Si arhiva poate fi decimata daca apare un soricel si reuseste sa se strecoare printre documente, apoi isi aduce si familia printre maldarele de hartii. Imaginati-va ca in arhiva pot fi carti de munca, registre de intrari-iesiri documente, cataloage scolare si fise matricole!

Cum pot fi ele inlocuite? Este adevarat ca in prezent multe dintre documentele importante au existenta dubla: in mediul fizic si online, dar documentele sunt documente!

De cate ori ne confruntam cu o invazie de soareci, gresim. Mai intai intram in panica, nu mai dormim noptile, in cautarea unei solutii.

Ne gandim la orice, mai putin la ceea ce trebuie facut, adica sa apelam la firma DDD autorizata de deratizare. Toate improvizatiile la care recurgem pot avea consecinte nefaste. Iata la ce improvizatii recurgem pentru a scapa de soareci:

  1. Curse de soareci. Inca de la fixarea lor ne putem accidenta grav, fiindca ne putem prinde degetele in arcul care sare pe neasteptate.

Viteza cu care pica dispozitivul ne poate chiar cauza fracturarea sau ruperea acestuia. Exista de asemenea nesansa ca un adult sau un copil sa calce in cursa respectiva si cu toate ca niciun soarece nu s-a prins in ea, sa rupa picioarul celui mic si sa cauzeze multa durere adultului.

  1. Otrava de soareci lasata peste tot prin casa este mult mai periculoasa decat cursa pentru soareci. Chiar soarecii o pot raspandi in intrega casa trecand peste alimente dupa ce au luat-o pe corpul lor.

Painea aceea lasata pe masa, fructele care nu se pun in frigider, pungile de orez, gris sau paste fainoase incepute, toate pot fi otravite de soarecii care au trecut peste otrava pusa special pentru ei.

Sa zicem ca otrava si-a atins scopul, iar ei au mancat si au murit prin gaurile din pereti, intre haine, intre teancurile de carti. Va dati seama ca miros dezastruos iese in intreaga casa?

Nici nu iti vine sa crezi ca o vietate asa de mica poate umple casa de miros fetid!

Se impune curatenia generala, sa fie descoperite toate cadavrele, adunate cu grija si scos mirosul din casa.

  1. Se apeleaza la orice firma de deratizare, nu la cea mai buna, care poseda si autorizatii si certificari ISO de calitate. 3d-deratizare complete.ro va ajuta sa va curatati casa in totalitate de soareci in modul cel mai elegant cu putinta.

Iata care sunt motivele intemeiate pentru care va sfatuiesc sa cereti ajutor unei firme autorizate de deratizare completa a spatilor in care locuiti sau lucrati:

-echipa actioneaza si pentru rezolvarea unor urgente. Bine este sa se intervina de la aparitia primului soricel, sa nu se astepte inmultirea rozatoarelor si complicatiile pe care aceasta le genereaza!

Acelasi ajutor de nadejde il primiti si in cazul invaziei insectelor in casa. Chemati-i fara jena, in cazul in care: ati aduc plosnite din concediu, animalele de companie v-au umplut de paraziti, bucataria s-a umplut de furnici sau de gandaci negri si urat mirositori.

-se utilizeaza cele mai eficiente substante, fara ca acestea sa dauneze omului.

-lucrarea este garantata si se ofera certificate de deratizare, dezinsectie sau dezinfectie, deosebit de necesare  unitatilor de cazare si alimentatie publica.

-echipa care intervine este dotata cu tot ce are nevoie si nu cere nimic clientilor. Operatorii de deratizare vin cu recipiente, substante, aparatele necesare, dar si echipamentele de protectie. Echipamentele speciale de lucru permit aplicarea substantelor si in locurile mai putin accesibile, asadar deratizarea care poarta marca 3d-deratizarecompleta.ro este 100% eficienta.

-comportamentul eco al celor care efectueaza deratizarea este la fel de important. Recipientele si consumabilele folosite la deratizare sunt arse in locuri sigure, sa se evite poluarea naturii.

-echipa care intervine stie exact in ce cotloane sa aplice substantele pentru a asigura eradicarea soarecilor.

-lista lunga a certificarilor pe care le poseda firma, portofoliul stufos si miile de clienti multumiti demonstreaza faptul ca firma merita locul de top obtinut in urma muncii neintrerupte a celor care isi desfasoara activitatea in cadrul acesteia.

-pretul serviciilor indispensabile de calitate premium este onest.

Lumea nu poate sta cu furnicile in casa, cu plosnitele aduse din concediu sau cu soarecii care se aud rontanind toata noaptea, dar firma prezentata de mine mai sus nu profita de acest fel, sa aplice tarife exagerate.

Sper ca te-am convins sa ceri ajutor profesionist si autorizat si sa recurgi la improvizatii care te pot costa mult mai scump. Suna acum reprezentantii firmei si cere o oferta de deratizare la sfarsitul verii, sa intri in toamna cu locuinta curata si sa stai fara grija la iarna!

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook

IN Trending