Connect with us

BUSINESS

De ce sa alegi firma DDD autorizata de deratizare ?

Avatar

Published

on

Deratizarea este o activitate care trebuie sa se faca in mod regulat in casele noastre, dar si in institutii si locuri publice, cum ar fi pietele, depozitele, garile. Acolo unde se plimba in voie rozatoarele se afla multi microbi scapati de sub control. Pesoanele care isi desfasoara activitatea in locul acela se pot imbolnavi grav, in plus sobolanii produc pagube uriase in firme si locuinte. Uneori ei pot sa roada lucruri extrem de scumpe sau cabluri implicate in buna functionare a unor dispozitive indispensabile.

Daca un soarece patrunde in  locul in care o biblioteca pastreaza manuscrisele si cartile rare, va dati seama cat dezastru va produce.

Si arhiva poate fi decimata daca apare un soricel si reuseste sa se strecoare printre documente, apoi isi aduce si familia printre maldarele de hartii. Imaginati-va ca in arhiva pot fi carti de munca, registre de intrari-iesiri documente, cataloage scolare si fise matricole!

Cum pot fi ele inlocuite? Este adevarat ca in prezent multe dintre documentele importante au existenta dubla: in mediul fizic si online, dar documentele sunt documente!

De cate ori ne confruntam cu o invazie de soareci, gresim. Mai intai intram in panica, nu mai dormim noptile, in cautarea unei solutii.

Ne gandim la orice, mai putin la ceea ce trebuie facut, adica sa apelam la firma DDD autorizata de deratizare. Toate improvizatiile la care recurgem pot avea consecinte nefaste. Iata la ce improvizatii recurgem pentru a scapa de soareci:

  1. Curse de soareci. Inca de la fixarea lor ne putem accidenta grav, fiindca ne putem prinde degetele in arcul care sare pe neasteptate.

Viteza cu care pica dispozitivul ne poate chiar cauza fracturarea sau ruperea acestuia. Exista de asemenea nesansa ca un adult sau un copil sa calce in cursa respectiva si cu toate ca niciun soarece nu s-a prins in ea, sa rupa picioarul celui mic si sa cauzeze multa durere adultului.

  1. Otrava de soareci lasata peste tot prin casa este mult mai periculoasa decat cursa pentru soareci. Chiar soarecii o pot raspandi in intrega casa trecand peste alimente dupa ce au luat-o pe corpul lor.

Painea aceea lasata pe masa, fructele care nu se pun in frigider, pungile de orez, gris sau paste fainoase incepute, toate pot fi otravite de soarecii care au trecut peste otrava pusa special pentru ei.

Sa zicem ca otrava si-a atins scopul, iar ei au mancat si au murit prin gaurile din pereti, intre haine, intre teancurile de carti. Va dati seama ca miros dezastruos iese in intreaga casa?

Nici nu iti vine sa crezi ca o vietate asa de mica poate umple casa de miros fetid!

Se impune curatenia generala, sa fie descoperite toate cadavrele, adunate cu grija si scos mirosul din casa.

  1. Se apeleaza la orice firma de deratizare, nu la cea mai buna, care poseda si autorizatii si certificari ISO de calitate. 3d-deratizare complete.ro va ajuta sa va curatati casa in totalitate de soareci in modul cel mai elegant cu putinta.

Iata care sunt motivele intemeiate pentru care va sfatuiesc sa cereti ajutor unei firme autorizate de deratizare completa a spatilor in care locuiti sau lucrati:

-echipa actioneaza si pentru rezolvarea unor urgente. Bine este sa se intervina de la aparitia primului soricel, sa nu se astepte inmultirea rozatoarelor si complicatiile pe care aceasta le genereaza!

Acelasi ajutor de nadejde il primiti si in cazul invaziei insectelor in casa. Chemati-i fara jena, in cazul in care: ati aduc plosnite din concediu, animalele de companie v-au umplut de paraziti, bucataria s-a umplut de furnici sau de gandaci negri si urat mirositori.

-se utilizeaza cele mai eficiente substante, fara ca acestea sa dauneze omului.

-lucrarea este garantata si se ofera certificate de deratizare, dezinsectie sau dezinfectie, deosebit de necesare  unitatilor de cazare si alimentatie publica.

-echipa care intervine este dotata cu tot ce are nevoie si nu cere nimic clientilor. Operatorii de deratizare vin cu recipiente, substante, aparatele necesare, dar si echipamentele de protectie. Echipamentele speciale de lucru permit aplicarea substantelor si in locurile mai putin accesibile, asadar deratizarea care poarta marca 3d-deratizarecompleta.ro este 100% eficienta.

-comportamentul eco al celor care efectueaza deratizarea este la fel de important. Recipientele si consumabilele folosite la deratizare sunt arse in locuri sigure, sa se evite poluarea naturii.

-echipa care intervine stie exact in ce cotloane sa aplice substantele pentru a asigura eradicarea soarecilor.

-lista lunga a certificarilor pe care le poseda firma, portofoliul stufos si miile de clienti multumiti demonstreaza faptul ca firma merita locul de top obtinut in urma muncii neintrerupte a celor care isi desfasoara activitatea in cadrul acesteia.

-pretul serviciilor indispensabile de calitate premium este onest.

Lumea nu poate sta cu furnicile in casa, cu plosnitele aduse din concediu sau cu soarecii care se aud rontanind toata noaptea, dar firma prezentata de mine mai sus nu profita de acest fel, sa aplice tarife exagerate.

Sper ca te-am convins sa ceri ajutor profesionist si autorizat si sa recurgi la improvizatii care te pot costa mult mai scump. Suna acum reprezentantii firmei si cere o oferta de deratizare la sfarsitul verii, sa intri in toamna cu locuinta curata si sa stai fara grija la iarna!

Lasa un comentariu aici!

Pentru orice fel de informații ma puteți contacta pe e-mail! La 1 februarie dam startul primei etape de votare la Premiile RADAR DE MEDIA 2018!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Companii

Amenajarea casei si avantajele scaunelor fixe de la Inegal.ro

Avatar

Published

on

scaune fixe inegal.ro

Orice investiție și cu atât mai mult cele de care va depinde confortul interior din locuința proprie merită atenția deplină a celor care sunt dispuși să o facă. Fiecare element joacă un rol important în acest sens, iar mobilierul intră în mod definitoriu în rândul celor care pot schimba radical aspectul locuinței.

Din rândul pieselor care vor îndeplini mai ales un rol funcțional important în spațiul de bucătărie și living, scaunele sunt cele care vor avea nevoie de atenția deplină a cumpărătorilor. Amenajarea acestor încăperi este mai simplă atunci când magazinul sursă vine cu diverisitate, cu modele care trezesc idei creative celor dispuși să realizeze o astfel de schimbare de decor.

Pentru cei care doresc să realizeze un decor inegalabil, unic, care să sublinieze confortul și totodată personalitatea celor ce îl locuiesc, linia de scaune fixe de la Inegal.ro este un reper în mediul virtual. Că online-ul vinde mai bine decât varianta clasică – magazinele fizice, nu mai este o noutate. Și acest magazin prezintă plusurile sale pentru publicul vast, iar faptul ca fiecare poate astfel afla toate detaliile de interes cu privire la produsele dorite este un aspect care stârnește cu atât mai mult atenția.

Recomandarea experților? Scaunele fixe și prin ce încântă o astfel de alegere

Oricine poate da culoare și viață spațiului personal cu ajutorul unor scaune pe măsură. Modelele pe care le propune magazinul online Inegal se evidențiază prin stilul modern pe care îl înglobează, dar și pe calitatea premium pe care o au la bază: lemne rezistente, aliaje metalice solice și mase plastice, special concepute pentru a oferi durabilitatea și rezistența necesară în mediul rezidențial.

În funcție de rigorile personale, cei interesați se pot orienta după scaunele potrivite, care să le anime spațiul din living, spre exemplu, sau din orice încăpere din locuință. Cu un spirit de observație atent, oricine poate alege scaune fixe care să se integreze cu succes în decorul de ansamblu al casei, iar soluțiile de pe Inegal.ro se adresează atât sufrageriei, cât și bucătăriei, dormitorului, zonei de dinning, precum și teraselor.

Dacă stilul care reprezintă întreaga locuință este cel vintage sau industrial, atunci un set de scaune din lemn este completarea inedită de care are nevoie aceasta. Pentru că sunt permisive în ceea ce privește paleta cromatică, va fi mai simplă ca niciodată conturarea unui ambient relaxant, modern și deopotrivă practic în locuință.

În funcție de perioadele din an, pe inegal.ro se regăsesc diverse oferte pentru produse, inclusiv pentru linia de scaune fixe, scaue pentru living, scaune de decor sa mobilier pentru sufragerie, deci pot fi și momentele ideale pentru a realiza o astfel de investiție.

Pentru că oricând este un timp potrivit pentru a realiza o schimbare în decorul locuinței, inegal.ro stă la dispoziție cu scaune și alte piese de mobilier care pot reda funcționalitatea spațiilor din locuință, completând-o totodată și pe plan estetic în trend cu tendințele actuale. Atât cei care preferă simplitatea specifică stilului minimalist, cât și cei care înclină mai degrabă spre alegeri mai sofisticate beneficiază de opțiuni variate, la costuri rezonabile.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

BUSINESS

Cum să-ți motivezi angajații, devenind un lider mai bun, explică Cristian Onețiu și Florina Onețiu în workshopul „Effective Leadership”

Robert Mutes

Published

on

Unul din doi angajați a renunțat la un job, de-a lungul carierei, pentru a scăpa de un manager și pentru a-și îmbunătăți astfel nivelul general de viață”, a fost una dintre concluziile studiului „The State of the American Manager: Analytics and Advice for Leaders”, desfășurat de Gallup, cu scopul unei analize aprofundate asupra aspectelor care caracterizează un bun manager. În plus, aceeași sursă arată că 70% dintre factorii care contribuie la starea de satisfacție la locul de muncă sunt corelați cu managerul direct.

Într-un articol pe site-ul companiei de cercetare, intitulat „Cea mai costisitoare greșeală pe care liderii o pot face”, se arată că oamenii au nevoie de șefi care să-i inspire. „În ziua de astăzi, angajații de top nu au nevoie de un șef, ei își doresc un coach, iar <managementul performanței> trebuie transformat în <managementul dezvoltării>”, o perspectivă care vorbește despre creșterea unui angajat pentru a deveni un lider. Astfel, printre calitățile pe care managerii eficienți le dețin se numără capacitatea de a plasa angajații în funcția potrivită abilităților lor, de a motiva fiecare angajat la nivel individual, de a investi în instruirea și dezvoltarea oamenilor, în funcție de calitățile lor, de a crea o relație autentică bazată pe încredere și comunicare cu fiecare angajat, atât în ceea ce privește existența profesională, cât și cea din afara biroului. Și, nu în ultimul rând, de a rămâne deschiși la întrebarea, atunci când se confruntă cu o problemă la nivel de resurse umane, „este ceva ce eu am făcut? Sau nu am făcut?”.

Răspunsurile la aceste două întrebări, oferite împreună cu o mulțime de perspective noi prin care liderii se pot raporta la rolul lor, le oferă Cristian Onețiu și Florina Onețiu în workshopul „Effective Leadership”, care are loc pe 22 noiembrie, la Academia de Business pe strada Nicolae G. Caramfil nr. 87.

Pornind de la câteva aspecte cu care se pot confrunta managerii în diverse companii, de la conflicte interne și rezistență la schimbare, probleme de comunicare, rotația mare de personal, lipsa de implicare și de inițiativă din partea angajaților, motivația scăzută, inclusiv discriminări, inegalitate sau „bullying” – care împreună alcătuiesc cele mai frecvente dovezi de slab leadership la vârful organizatiei, cei doi antreprenori  vin cu soluții concrete, care vor crește atât moralul, cât și performanța echipei.

„Effective Leadership Workshop” se adresează tuturor liderilor, managerilor, antreprenorilor care vor să înțeleagă de ce este benefic pentru afacerea lor și cum pot să motiveze, să investească oamenii cu putere personală, să sporească engagement-ul organizației, să delege și să capaciteze la maxim abilitățile lor sau ale oamenilor din organizație. Atât Florina Onețiu, cât și Cristian Onețiu au format echipe extinse de manageri ce au devenit adevărați lideri în organizațiile lor.

Florina Onețiu are peste 15 ani de experiență ca lider în organizații și antreprenoriat. S-a format și specializat, de asemenea, ca un coach profesionist, acreditat de International Coach Federation. Lucrează cu antreprenori și lideri de organizație de peste 9 ani, în programe de coaching și consultanță de business.

Cristian Onețiu este unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori români cu o experiență de peste 15 de ani. Este prezent în top 500 Forbes, a fost și este business mentor pentru peste 100 de business-uri românești și dezvoltă cele mai eficiente programe de educație pentru antreprenorii români. Mai multe detalii legate de participarea la „Effective Leadership Workshop”, cei interesați pot afla pe pagina de înscriere a evenimentului.

Citește și „Cinci seriale turcești care au cucerit lumea, difuzate de TDC România”.

Foto: PR

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

BUSINESS

5 beneficii de a inchiria o masina pentru afacerea ta

Avatar

Published

on

Cumpararea unei masini pentru afacerea dvs. poate fi o investitie destul de mare. Un autoturism bun este, adesea, foarte scump, unde mai puneti ca exista plata in avans, rambursari lunare, reparatii si multe altele. Cu toate acestea, nu multi proprietari de afaceri stiu ca exista o modalitate de a evita acest lucru, si aceasta este, pur si simplu, inchirierea unei masini. Bavariamobility.ro va poate pune la dispozitie servicii de inchirieri masini, marca BMW, pentru toate gusturile si necesitatile. Se pot inchiria masini pe termen scurt sau pe termen lung, in functie de solicitarile clienitlor. In plus, masinile sunt toate verificate periodic.

Beneficiile inchirierii de masini

Inchirierea unei masini pentru a va economisi banii cand aveti o afacere nu este doar rentabila, ci este benefica si super comoda pentru dvs.! Fara alte detalii, iata cele 5 avantaje ale inchirierii unei masini pentru afacerea dvs.:

  1. Asteptati-va la rambursari lunare mai mici

Cand inchiriati o masina, platile lunare pentru o inchiriere vor fi mult mai mici si mai rentabile decat rambursarile pe care trebuie sa le faceti pentru un imprumut pentru a achizitiona vehiculul permanent. Aceasta optiune este demna de luat in seama pentru companiile start-up, care de multe ori nu au capital si necesita un imprumut pentru a ajuta la achizitionarea unui vehicul.

  1. Evitati problemele de proprietate

Prin inchirierea unui vehicul, compania dvs. se elibereaza de preocuparile de proprietate pe care le intampina de obicei atunci cand cumpara o masina, cum ar fi deprecierea si revanzarea valorii catre compania de leasing. Acest lucru este extrem de benefic pentru o companie, deoarece un vehicul pierde de obicei 40% din valoarea sa in primul an de utilizare, si 60% dupa trei ani. In cazul in care afacerea dvs. opteaza pentru inchirierea unei masini, revanzarea este acum problema companiilor de inchiriere si nu a voastra.

  1. Bucurati-va de modernizari regulate ale vehiculului

O inchiriere auto are adesea si o perioada de 12 luni, ceea ce inseamna ca firma dvs. va avea beneficiul inchirierii unui vehicul nou. In afara de luxul de a conduce o masina noua, compania dvs. va avea acces la cele mai noi tehnologii, confort si caracteristici de siguranta care insotesc vehiculele noi.

  1. Platiti mai putine cheltuieli de reparatie

 

Unul dintre cele mai mari avantaje ale inchirierii unui vehicul este faptul ca acestea sunt adesea inca destul de noi pentru a fi acoperite de garantia de fabricatie in perioada de inchiriere a companiei dvs. Aceasta inseamna ca nu va trebui sa va faceti griji pentru factura neasteptata de reparatii.

  1. Evitati credite costisitoare

Daca va aflati in primele etape ale infiintarii unei companii si creditul dvs. este scazut datorita investitiilor extinse de capital in compania dvs., inchirierea este cea mai buna optiune pentru a decide cu privire la masinile companiei. Daca aveti un credit scazut, fie vi se va refuza un imprumut de catre banca, fie vi se va cere o suma imensa pentru dobanda pentru imprumutul necesar pentru achizitionarea vehiculului.

Gasiti astazi vehiculul ideal de inchiriere pentru compania dvs. la Bavariamobility.ro!

Daca aveti nevoie de un vehicul pentru compania dvs., nu cautati mai departe! Compania Bavaria Mobility este fericita sa va ajute in gasirea vehiculului BMW perfect pentru dumneavoastra si afacerea dvs. Contactati-i azi si veti putea sa economisiti bani, conducand o masina de mare clasa!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending

%d blogeri au apreciat: