Connect with us

Business

De ce sa alegi un fotograf profesionist pentru nunta ta?

Published

on

Evenimentele familiale care ne marchează viața, precum nunta, cununia si botezul trebuie sa fie imprimate pe pelicula fotografica sau, mai nou, pe cardul de memorie. Un fotograf nunta Bucuresti este alegerea celor care își doresc ca evenimentul cel mai important al vieții lor sa ramana o amintire plăcută, imprimata pe pelicula sau pe un card de memorie, in concordanta cu noile tehnologii existente pe piata.

Atunci când ai nevoie de un fotograf de nunta, este nevoie sa alegi un profesionist adevărat care sa imortalizeze cele mai importante momente ale nuntii. Rolul unui fotograf profesionist nu se opreste numai la a imortaliza momentele importante ale evenimentului, ci este unul mult mai amplu. Rolul unui fotograf merge dincolo de evenimentul in sine, acesta fiind cel care prelucreaza pozele intr-un mod profesionist, in conformitate cu cele mai înalte așteptări ale clientului.

Astfel, in afara cunostintelor de arta fotografica, un profesionist din domeniu trebuie sa detina si abilitati de a manevra diverse programe de calculator, cele mai importante fiind cele de editare foto. Pentru a nu avea surprize în privința calității fotografiilor, trebuie sa alegi un fotograf cu experiență care are recomandari excelente din partea celor cărora le-a oferit servicii asemănătoare.

Înainte de a aconta un fotograf de nunta, este bine sa te interesezi daca acesta a mai avut experiențe asemănătoare înainte si cam ce părere au despre el cei carora le-a oferit serviciile sale. Este important de stiut ca trebuie sa te asiguri  de faptul că acesta dispune de aparatura profesionala, care sa ii permită să facă față cu brio sarcinilor care îi revin in timpul nuntii.

Fii atent la fapte si nu te lasa amăgit de cuvinte. In primul rand, caută să afli dacă, într-adevăr, cel cu care vorbești sa fie fotograful nuntii tale chiar știe cu ce se mănâncă aceasta meserie. Tine minte că acesta nu va fi un simplu fotograf, ci va trebui sa fie mai mult de atât. Daca ai fi avut nevoie doar de un fotograf, ai fi luat un aparat foto obișnuit și l-ai fi pus în mâna unui cunoscut pe care l-ai fi pus să îți fotografieze nunta. Insa, in ziua nuntii tale iti doresti ceva mai mult. Vrei sa ai alaturi un profesionist care sa stie meserie si care are experienta necesara imortalizarii celor mai importante cadre ale evenimentului in sine.

Un fotograf profesionist pe care îl platesti pentru serviciile sale trebuie sa dispună de aparatura necesară pentru ca pozele să aiba o calitate impecabila. Nu lasa la întâmplare acest lucru pentru a nu avea surprize ulterior. Asigură-te că fotograful dispune de aparatura de iluminare, pentru că vor fi momente in care, pentru a iesi bine, pozele vor avea nevoie de lumina . Amintim aici cununia din biserica unde lumina este destul de slaba, sau furtul miresei.

Fără instalație de iluminare profesionala, pozele vor ieși întunecate și nu te vei putea bucura de calitatea acestora pe deplin. Încă de la început, de când contactezi fotograful, asigura-te că acesta are în portofoli și alte evenimente la care a participat. In acest sens, cere-i să îți arate o serie de poze pe care sa le privești si astfel sa iti dai seama dacă acesta este un fotograf bun pe care te poți baza cu adevărat. După ce ai decis și ai acontat fotograful, cere-i acestuia sa efectuați câteva ședințe preliminare, care sa va transpună in atmosfera ce va urma sa vina . Astfel, veți reuși să găsiți anumite cadre care vi se potrivesc și pe care sa le folosiți și in timpul evenimentului in sine. Pana la urma, repetitia este mama invatarii..

Facebook Comments Box
id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending