De ce sa alegi un fotograf profesionist pentru nunta ta - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

De ce sa alegi un fotograf profesionist pentru nunta ta

Published

on

Exista evenimente in viața noastra pentru a căror reușită am da orice. Nunta este unul dintre acestea și, de cele mai multe ori, suntem dispusi sa investim oricât, numai ca totul sa decurgă perfect și, la final, sa spunem “wow, nici nu mă gândeam că va fi atât de spectaculos totul!”. 

O fotografie de nunta reușită îți va aminti peste timp ce sentimente plăcute ai trăit in acele clipe minunate, cat de bine ti-ai intrat în rolul de mire și cât de fotogenic ai fost. Nici ție nu îți vine să crezi cât de reușite au fost pozele, nu?

Numai uitandu-te la ele, simți că te întorci în timp, în acele momente magice pe care le-ai trăit. Fotografia reușește să transmită viața, să îți creeze un sentiment că imediat vrei sa sari inapoi in timp? Dacă toate aceste trăiri le simți numai uitandu-te la niste banale poze de nunta, înseamnă că fotograful care le-a executat a fost cu adevărat un maestru in domeniu.

Te gândești și acum că nu ai cedat tentației de a economisi niste bani, facandu-ti singur pozele cu un banal aparat de fotografiat? Suntem siguri că au fost mulți care te-au sfătuit că nu-i mare scofala sa faci niste poze, că asta poate să facă orice om.

E, nu-i chiar așa, chiar nu le poate face orice om. Sau le poate face, dar nu intr-un mod care sa denote profesionalism. Arta fotografica nu estea la îndemâna oricui, ea fiind atributul celor care studiază cu atenție tot ceea ce ține de domeniu.

Fotografia de eveniment, pe de alta parte, nu este același lucru cu pozele pe care le facem cu telefonul sau cun aparat obisnuit de fotografiat, atunci când mergem în vacanță sau pe balta, la pescuit.

Fotografia de eveniment necesita, in primul rand, detinerea de aparatura performanta și, în al doilea rând, un om cu multa măiestrie, care sa știe cum sa manuie aceasta aparatura. Acesta trebuie să știe cum să surprindă in poza trăirile, emoțiile și euforia invitaților participant la eveniment. Un profesionist al artei fotografice știe ce să introducă într-un cadru, știe cum să își poziționeze aparatul pentru a prinde cele mai bune poziții. Asta e meseria lui si, ca orice meserias din orice domeniu, isi perfectioneaza abilitatile tot timpul.

Un astfel de fotograf cu experienta mare in domeniu iti ofera expertiza, consiliere, servicii personalizate, costuri fixe si, nu in cele din urma, flexibilitate. Un fotograf cu experienta stie sa se adapteze la diferite situatii neprevazute, avand capacitatea de a arata spontaneitate si rabdare.

Advertisement

Un profesionst niciodata nu pleaca la un eveniment doar cu un singur aparat foto, avand si o aparatura de backup pentru cazul unor situatii neprevazute, cum ar fi deteriorarea aparatului de baza. Oricine isi doreste sa poata alege servicii personalizate. Plecand de la un pachet de baza, fiecare poate adauga optional mai multe servicii, astfel incat sa isi creeze propriul pachet, potrivit pentru nevoile si bugetul fiecaruia dintre noi.

Cel mai important in aceasta relatie client-fotograf este acela al flexibilitatii: sa stie cum sa asculte sugestiile clientilor si sa se adapteze stilului acestora.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending