De ce sa apelezi la automatizari porti batante

0
445

Oricine deține o casa sau este administrator al unui ansamblu rezidential se gândește la o intrare cu usi batante. Nu este mai puțin adevărat că, și acolo unde există clădiri de birouri, o soluție de automatizari porti batante este de preferat in detrimentul clasicelor porți de intrare. Tehnologia intra, putin cate putin, in vietile noastre, acaparand fiecare aspect al existentei noastre.

Astfel, tot procesul de ieșire-intrare în si dintr-o curte interioara se desfășoară automatizat, creindu-se astfel posibilitatea locatarilor și angajaților să aibă parte de experiențe facile atunci când vor sa intre într-o curte sau sa iasa de acolo. Porțile batante se pot folosi acolo unde există un adevărat du-te vino și unde este necesara paza asigurata de personal specializat.

Porțile batante prezintă, în principal, avantajul că oferă confort maxim utilizatorilor. Atunci când vremea de afara este una ploioasă și friguroasă, nu vei face altceva decât să apeși pe butonul telecomenzii și vei intra direct in garaj, după ce porțile batante se deschid.

Un exercitiu usor, dar atat de important pentru confortul tau. Stim ca poate parea un lucru minor, ba unii chiar ar spune ca nu e mare scofala sa te dai jos din masina si sa deschizi poarta manual, insa, in ritmul trepidant al vietii moderne, s-ar putea ca aceasta operatiune sa fie chiar o binecuvantare.

Vei reuși să executi tot acest proces cu ajutorul unei telecomenzi, fara sa mai cobori din mașină. Ușile batante, de asemenea, oferă siguranță curtii tale interioare, nimeni nemaiputand sa intre în spațiul tau privat fara acordul tau.

Ușile batante se pot folosi cu succes și la intrarea într-o curte a unei clădiri de birouri, oferind personalului de la paza o experiență plăcută în relația cu toți cei care vin de-a lungul zilei sa intre în curte. Aceștia nu mai au de-a face cu vechile porți, pe care le deschideau manual, acum fiind floare la ureche sa deschida porțile pentru personalul angajat precum si pentru vizitatori.

Avand această facilitate la îndemâna, personalul care asigura paza la intrare are timp și pentru alte activități conexe. In plus, semnalele sonore transmise de senzorii porții ii permit aceștuia să sesizeze imediat când cineva dorește să intre în curte. In cadrul tuturor acestor operațiuni, telecomanda este aliatul de baza al personalului care se ocupa de paza clădirii. Chiar dacă cel care asigura paza intrării este prins mai departe de poartă, acesta are posibilitatea să audă semnalele sonore transmise de senzori și să deschidă poarta cu ajutorul telecomenzii.

Observam deci ca binefacerile tehnologiei sunt asimilate de tot mai multi participanti activi la viata sociala. Indiferent daca vorbim despre persoane private sau de firme, toti vor sa isi asigure un minim confort pentru a isi face viata mai usoara. In ceea ce priveste firmele, acestea isi dau seama ca nu mai pot trai in trecut si simt nevoia sa se alinieze la ultimele standarde de siguranta si confort existente pe piata. In acest sens, ele investesc sume de bani pentru a isi asigura toata aceasta pleiada de facilitati.

Comentarii