Connect with us

Business

De ce sa apelezi la un avocat cu experienta cand ai probleme cu legea in afara Romaniei

Published

on

Cetatenii romani care se afla in fara granitelor tarii se pot lovi de diverse probleme cu legea din statele de rezidenta. In aceste cazuri, este indicat sa ai la indemana adresa unui avocat care sa te reprezinte in fata instantelor din tara respectiva, in cazul in care problemele se dovedesc a fi destul de serioase.

Un cunoscut avocat penal roman in Israel este Samy Ilie, al carui birou de avocatura reprezinta atat cetateni romani, cat si cetateni ai altor tari din Uniunea Europeana care se confrunta cu probleme. In cazurile in care acuzatii savarsesc fapte penale, este aproape imposibil sa se descurce in fata instantelor fara ajutorul unui avocat cu experienta. Cu cat cazul este mai complicat, cu atat se impune mai mult prezenta langa tine a unui avocat bine pregatit.

In cazul in care ai avut probleme cu politia sau ai fost trimis in judecata la un tribunal penal in Israel, poti lua legatura cu avocatul sus-mentionat. Totodata, daca esti chemat la Politia Israelului sau la orice alta autoritate pentru a fi anchetat ca suspect in caz de infractiune penala sau imigrare ilegala, este important sa ceri ajutorul unui avocat imediat.

In situatia in care suneti arestat, se impune acceasi procedura. De fiecare data, veti avea parte de expertiza de calitate si de o aparare a unui profesionist.

Chiar si in tara natala, contractarea unui avocat penal este esentiala pentru a iti demonstra eventuala nevinovatie in fata instantei. Tinand cont ca te afli intr-o tara straina, de aceasta data, careia nu ii cunosti limba si nici nu ai mari cunostinte legate de legile care o guverneaza, devine extrem de greu sa te poti apara in fata judecatorului fara ajutorul unui avocat.

Spunem asta pentru ca exista oameni care considera ca sunt indeajuns de bine pregatiti incat sa isi sustina argumentat punctul de vedere in fata unei instante. E drept, fiecare cetetean e liber sa isi reprezinte interesele singur in fata unui judecator si sa isi demonstreze nevinovatia in cazurile in care este acuzat de anumite fapte. Numai ca, acest lucru se poate intampla in tara natala, unde oamenii au mai avut de-a face cu numeroase cazuri penale, daca nu direct, macar prin intermediul mass-media. Problema, insa, se schimba atunci cand te afli intr-o tara straina, mai ales in cazurile in care esti rezident de curand acolo.

Intervin probleme si in cazurile in care poti avea probleme cu legea, iti doresti un avocat, dar vrei unul care sa vorbeasca limba romana pentru ca tu inca nu ai reusit sa inveti limba tarii de rezidenta. Un astfel de om este foarte greu de gasit pe moment, fiind indicat sa ai deja cunostinta de existenta lui pentru a-l contacta.

Acesta are rolul de a insoti suspectii din faza de urmarire penala, arest si pana la incheierea procedurii juridice. Nimic nu se va intmapla in jurul tau fara ca avocatul sa cunoasca in detaliu tot ce misca. Tot ceea ce este legat de conexiunile cu autoritatile se va intampla prin intermdiul acestuia.

Un avocat cu experienta are expertiza necesara pentru a iti acorda o aparare cat mai bine sustinuta in fata legii. Din postura de acuzat, poate nu ai prea mari cunostinte despre modul in care decurg anchetele intr-un stat ca Israelul, asa ca cel mai bine este sa transferi aceasta responsabilitate in carca avocatului.

Dupa ce ai luat legatura cu avocatul, poti verifica cate ceva despre activitatea acestuia in domeniu. Este posibil ca acesta sa reuseasca sa te scoata pe cautiune si astfel vei avea mai mult timp la dispozitie sa verifici lucruri legate de experienta sa si de succese repurtate in fata justitiei.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending