De ce să-ți faci vacanța 2022 în Sunny Beach, Bulgaria - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

De ce să-ți faci vacanța 2022 în Sunny Beach, Bulgaria

Published

on

Sunny Beach este o destinaţie de vară de top a litoralului bulgăresc, în special în rândul tinerilor. Plajele care se întind pe câţiva kilometri şi preţurile accesibile atrag an de an turişti din Europa şi nu numai.

Este o staţiune vie, cu multiple facilităţi pentru petrecerea timpului liber, astfel încât să nu te plictiseşti nici ziua, nici noaptea. Majoritatea tinerilor aleg un sejur in Sunny Beach pentru viaţa de noapte de, acolo existând numeroase cluburi şi baruri care organizează petreceri.

Zilele de leneveală la plajă pot fi completate cu activităţi cu nivel ridicat de adrenalină, cum ar fi o vizită la parcul de distracţii, de unde nu lipsesc roller coaster-ul, zona de tir, maşinuţele sau „casa bântuită”. Pentru pasionaţii de karting, există în zonă o pistă specială, amenajată pe modelul celor de Formula 1.

Fiind vorba despre o destinaţie la mare, pe lista turiştilor intră, în plus, parcurile acvatice, cu tobogane spectaculoase, piscine şi râu leneş, iar pentru o privelişte de sus asupra staţiunii şi a Mării Negre puteţi încerca roata panoramică.

De pe plajele întinse din staţiune, pe mare! Puteţi opta pentru o excursie cu barca sau pentru un tur de câteva ore cu o navă a piraţilor, care include momente de divertisment, sesiuni de înot şi snorkeling şi servirea prânzului.

Când Sunny Beach va deveni prea „sunny” pentru dumneavoastră, o scufundare în mare vă va răcori cu siguranţă. În staţiune funcţionează un centru de scufundare autorizat şi recunoscut pentru profesionalismul angajaţilor, unde atât începătorii, cât şi cei care au mai practicat scufundările sunt aşteptaţi pentru aventuri de neuitat printre ruinele oraşului antic grecesc Messembria.

Pentru turiştii cărora le place să exploreze oraşe vechi, la mai puţin de cinci kilometri de Sunny Beach se află Nessebar, intrat în patrimoniul mondial UNESCO, unde pot fi vizitate ruinele vechii cetăţi, biserici cu o arhitectură aparte sau muzee. De asemenea, este locul unde puteţi evada pentru o cină romantică la unul dintre restaurantele pescăreşti sau pentru o sesiune de shopping.

La toate aceste ”stimulente” mai putem adăuga și:

– proximitatea față de România (o vacanta in Bulgaria poate fi făcută cu autocarul sau mașina personală);

Advertisement

– serviciile all inclusive (te poți bucura de toate facilitățile puse la dispoziție de hotelieri, cu o singură plată);

– plajele aerisite și curate (multe dintre plajele de pe litoralul Bulgariei au distincția blue-flag, acordată pentru curățenie, calitate apei și facilitățile prezente).

Așadar dacă vă doriți un concediu la mare, fără pretenții și fără prea mult pregătiri, Sunny Beach – Bulgaria este soluția potrivită pentru dumneavoastră. Vă dorim călătorie plăcută!

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending