Connect with us

LIFE STYLE

De ce terapeuții recomandă consumul de păstură?

Published

on

Reclame

 

Descoperă calitățile deosebite ale păsturei românești. 

 

Se spune că pentru orice problemă există o soluție, iar pentru orice afecțiune un leac. Cele mai eficiente și puternice remedii sunt de la natură. Pentru a ține la distanță diferite boli supărătoare, prevenția joacă un rol important. Consumul de produse apicole ajută la întărirea imunității și asigură o stare generală de bine. Împreună cu mierea, cel mai popular produs din stup, pastura este un alt preparat natural valoros.  

 

Un sinonim cunoscut pentru păstură este denumirea de pâine a albinelor. Hrana celor mai harnice insecte se formează în urma fermentației polenului în stup. Pofticioșii o preferă pentru gust, cu ale sale note dulci acrișoare. Însă terapeuții o recomandă pentru conținutul de enzime benefice și vitamine. Seleniul, un mineral ce sprijină funcția glandei tiroide, se găsește din plin în păstură. În plus, acest produs apicol ajută la detoxifiere.

 

Ca să beneficiezi de toate proprietățile pe care natura le-a înglobat în acest produs, încearcă o pastura romaneasca naturală. Apicultorii noștri știu cum să îngrijească stupul, astfel încât să ofere consumatorilor produse apicole de calitate. Când natura și omul sunt în armonie, echilibrul este prezent în cele mai mici detalii. Păstura se consumă în scop terapeutic, iar cantitatea variază pe zi în funcție de vârstă. Forma hexagonală a păsturei este specifică. 

 

Și totuși, în ce situații este recomandată pâinea albinelor? Ca orice produs apicol, păstura sprijină bună funcționare a organismului. De exemplu, se pot prescrie cure cu păstură în cazul unei anemii, tocmai datorită compoziției sale. Este cunoscut faptul că păstura este bine asimilată și tolerată. De aceea este prietenoasă cu stomacul și chiar indicată persoanelor care au diferite probleme digestive. Păstura se ia și pentru afecțiuni ale ficatului.  

 

Dintre toate bolile cu care se confruntă omul modern, stresul pare să fie cauza multor altor afecțiuni și probleme de sănătate la nivel global. Când stresul preia controlul, pot apărea episoade de depresie, care dau total peste cap starea de calm și bine. Putem ține la distanță aceste contexte și prin alimentație. Păstura este un remediu natural în cazul bolilor sistemului nervos sau ca prevenție în perioadele de suprasolicitare.  

 

 

Agenția cu peste 13 ani de experiență în creșterea afacerilor online ale partenerilor noștri. Serviciile noastre SEO includ optimizări pentru căutările pe Google, SEO pe fiecare pagină a site-ului, link building, cuvinte cheie, strategie și rapoarte.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending