Connect with us

Business

De ce trebuie sa efectuam dezinsectia la timp

Published

on

Indiferent ca vorbim de cladiri de birouri sau cladiri rezidentiale, serviciile de dezinsectie este necesar a fi efectuate la o anumita perioada de timp. Un serviciu profesional de dezinsectie gandaci de bucatarie va ofera garantia unei case curate si fara daunatori. Locuinta ta va arata mult mai bine, fiind un etalon al curateniei. In acest fel, toti membrii familiei tale se vor bucura de confortul unei locuinte mult mai sigure din punct de vedere sanitar.

Daca ne referim la firme, acestea trebuie, la randul lor, sa faca periodic dezinsectia birourilor si a halelor industriale, astfel risca sa primeasca amenzi din partea autoritatilor abilitate. Se poate intampla acest lucru in cazul firmelor pentru ca obligativitatea dezinsectiei periodice este reglementata prin lege.

In plus, dezinsectia se face periodic, la intervale de timp respectate strict, pentru ca orice intarziere duce la inmultirea daunatorilor. Cu cat acestia raman mai mult intr-un loc, cu atat vor fi mai dificil de inlaturat printr-o operatiune de dezinsectie. Evident, daunatorii vor fi indepartati, dar asta se va face cheltuind mult mai multi bani decat in cazul in care operatiunea ar fi fost facuta la timp.

Pentru rezidentii care isi doresc sa apeleze la o firma de dezinsectie, trebuie remarcat ca aceasta operatiune de igineziare se face de catre firme specializate care, pe baza solicitarii clientului, se deplaseaza la domicliul acestuia unde vor efectua dezinsectia.

Exista si intrebarea pe care multi si-o pun si anume de ce aceasta dezinsectie nu poate fi facuta de fiecare dintre noi, cu ajutorul unor vermorele clasice si cu solutii cumparate din magazinele de specialitate.

Trebuie sa spunem ca echipamentele folosite in cadrul dezinsectiei sunt profesionale iar solutiile folosite nu se gasesc pe piata sau in magazine, ci sunt doar in posesia firmelor de profil. In cazul in care dezinsectia se face la intervale mari de timp iar inmultirea daunatorilor este una intensa, doar o firma de profil poate rezolva acesta problema. Specialistii care ajung la fata locului stabilesc anumite scheme de tratament si decid daca e de ajuns doar o singura sedinta de dezinsectie sau mai este nevoie de repetarea acesteia la intervale de cateva zile.

In cazul firmelor, dupa cum spuneam, dezinsectia trebuie facuta in mod obligatoriu pentru ca, altfel, acestea se pot trezi cu amenzi venite din partea autoritatilor.

Oricand, organele sanitare de control pot veni in inspectie iar, in cazul in care gasesc nereguli, aplica amenzi. Astfel de situatii sunt de nedorit, astfel ca detinatorii firmelor trebuie sa isi stabileasca un calendar clar al efectuarii operatiunilor de dezinsectie.

In cazul halelor industriale, dunatorii isi pot gasi cele mai intunecate unghere unde sa isi depuna ouale, fiind extreme de complicat pentru cineva sa faca o dezinsectie pe cont propriu. Daunatorii se inmultesc rapid, acaparand din ce in ce mai mult spatiu. La un moment dat, va puteti trezi cotropiti de acestia iar solutia de exterminarea a acestora va va costa mult mai multi bani. Daca ne referim la rozatoare, acestea pot roade cablurile de electricitate, cele ale retelei de internet sau alte fire importante dintr-o hala.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending