De ce un proiect casa cu mansarda este o investitie avantajoasa - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

De ce un proiect casa cu mansarda este o investitie avantajoasa

Published

on

Casele cu mansarda sunt o investitie buna, deoarece ofera un spatiu in plus ce poate fi folosit pentru depozitarea diferitelor obiecte, dar si pentru a crea o camera in plus daca spatiul permite. Cei care construiesc case cu eproiectedecase.ro pot alege din vasta categorie de proiecte case mansarda la preturi accesibile pentru fiecare buget.

In ciuda tavanelor inclinate, mansard este o zona de locuit semnificativa care pe langa toate are si un aspect romantic si cumva intim.

Un spatiu in plus

Copiii cresc? Familia se mareste? Iti lansezi acasa o activitate independenta? Toate acestea vor necesita un spatiu in plus, iar mansarda este locul cel mai potrivit.

 Investitiile intr-o mansarda merita atentie. Poate prezenta multe oportunitati: o camera de relaxare de vis cu confort si intimitate maxima, un birou linistit, un studio pentru adolescenti in cautare de liniste si altele.

In plus, spatiile nelocuibile sub acoperis, adica a caror inaltime nu depaseste 1,80m, pot gasi o functie utila. De exemplu, te poti gandi sa instalezi o biblioteca pentru a stoca toate cartile vechi sau chiar sa instalezi un spatiu de joaca a copiilor.

Investitiile in mansarda permit, de asemenea, evitarea invadarii terenurilor disponibile (gradina, terasa), spre deosebire de constructia unei extensii care reduce inevitabil aceste spatii. Unul face posibila profitabilitatea unui spatiu deja existent, in timp ce celalalt mizeaza pe crearea unui nou spatiu suplimentar.

Advertisement

Diverse proiecte case cu mansarda sunt foarte populare in Europa, iar in Romania au devenit aproape un standard in ultimul timp. Un dormitor, un birou suplimentar sau chiar o suita de vis in pod mentinand in acelasi timp suprafata gradinii si terasa frumoasa perfect expusa vor creste, fara indoiala, valoarea casei  pentru o eventuala revanzare. Chiar daca aceasta nu este prima ta preocupare atunci cand te gandesti la un proiect casa cu mansarda, valoarea adaugata obtinuta ramane un parametru care merita luat in considerare in timp. Nu stii niciodata ce iti rezerva viata. 

Lumina naturala, in special cea care patrunde cu usurinta prin ferestrele mari ale acoperisului mansardei, va economisi si din energie. 

Pe de o parte, o camera perfect iluminata evita in mod natural iluminarea artificiala. Pe de alta parte, reflectarea soarelui in geam, chiar si in timpul iernii, incalzeste in mod natural camera, ceea ce duce si la economii de incalzire. 

Bucura-te de o casa cu mansarda si profita de avantajele unei camere suplimentare sub acoperis!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending