Connect with us

UTILE

De ce un proiector e o idee bună, mai ales vara ?

Published

on

Foto Credit: pexels.com

Nopțile devin din ce în ce mai calde, iar spațiile noastre exterioare par din ce în ce mai primitoare. În plus, nenumărate filme sunt disponibile pentru streaming. Așadar, poți renunța la o ieșire la cinema, optând pentru o seară de film în aer liber. Deși există o mulțime de lucruri plăcute pentru a face experiența specială, există două elemente obligatorii pentru vizionarea filmelor în aer liber: un proiector și un ecran, ori o suprafață vertical-plană, care să servească în acest sens.

Înainte de a începe să îți planifici seara de film în aer liber, ca să te simți ca și cum ai fi la un festival de film, e bine să știi anumite lucruri.

Beneficiile achiziționării unui proiector pentru a viziona conținut acasă se bazează în mare măsură pe dimensiune. Proiectoarele au avantajul de a nu fi restricționate de o limită exterioară. Mărimea proiecțiilor în sine depinde pur și simplu de cât de departe sunt acestea de ecran. Cu cât ecranul este mai îndepărtat de proiector, cu atât proiecția este mai mare. Acest lucru creează o vizualizare mai ușoară, ceea ce înseamnă mai puțină efort și mai mult confort pentru ochi. Un proiector precum modelul Samsung premiere laser 4K Smart aduce experiența cinematografică în rezoluția 4K și afișajul de 120 inchi, oferind o imagine detaliată superbă din confortul propriei case.

Advertisement

Dacă ești genul de persoană care își dorește să aibă serialele, filmele, emisiunile preferate on-the-go, atunci există miniproiectoare fantastice care oferă o calitate grozavă a imaginii. Exemple precum proiectorul Philips NeoPix Easy2+ Home și proiectorul portabil Nebula Capsule permit un tip de divertisment „numai bun de împachetat”. Poți lua cu tine un astfel de dispozitiv portabil atunci când mergi în vizită la un prieten sau chiar când faci camping; indiferent de împrejurări, te vei bucura de comoditate și versatilitate. Nu lăsa dimensiunea lor să te păcălească, pentru că și pachetele mici pot conține niște caracteristici incredibile.

Deși pot fi convenabile pentru iubitorii de cinema care doresc să petreacă ceva timp acasă, bucurându-se de o experiență cinematografică grozavă, ele sunt utile și pentru iubitorii de jocuri de cazinou, care intră online pentru a-și accesa activitățile preferate pe platformă de cazinou online și doresc să recreeze un pic de atmosfera unui cazinou adevărat. Asemenea preferințe nu sunt legate de dimensiunea ecranului în care punctele reprezentate de diferite simboluri apar rotindu-se, pentru că nici ecranele mașinilor de sloturi nu sunt atât de generoase. Este mai degrabă vorba despre crearea unui mediu special. Smartphone-urile sunt suficiente pentru a te bucura de jocuri, dar un proiector este un plus în această ecuație.

La proiectoare, hardware-ul nu este conectat cu o suprafață exterioară, prin urmare, dimensiunea ecranului este personalizabilă la infinit. Asta nu este tot, dacă cerințele privind dimensiunea ecranului se schimbă mai târziu, este ușor de ajustat.

Majoritatea proiectoarelor dispun de tehnologie DLP, LCD sau LED. Procesarea digitală a luminii (DLP) utilizează un cip cu oglinzi mici în interiorul proiectorului, pentru a crea imaginea. Acest lucru oferă imagini clare, fără filtre și un timp de răspuns mai bun decât proiectoarele normale. Proiectoarele LCD, ca și omologii lor cu ecranul TV, folosesc afișaj cu cristale lichide și sunt adesea mai ieftine, deoarece nu folosesc părți mobile. Un proiector LCD cu 3 cipuri oferă niveluri de saturație mai bune și zgomot redus, perfect pentru nopțile de film.

Proiectoarele cu LED sunt perfecte pentru sesiunile binge, având o durată de viață de 20.000 de ore și oferind un consum mai mic de energie. Apar în configurații mai mici – precum cele două modele deja menționate – astfel încât sunt ușor de montat sau poziționat.

Din cauza luminii ambientale puternice și a experienței în sine de a fi în aer liber, obținerea unuia dintre cele mai bune proiectoare de exterior, cu suficientă putere a proiecta clar, poate fi o provocare.

Pe scurt, numărul de lumeni acceptat în general pentru ca un proiector de exterior să fie clar – la lumina zilei – este de aproximativ 2.500. Aproape toate modelele de pe cel mai bun proiector de exterior au această cantitate sau mai mult, așa că își vor face treaba bine. Și, bonus, pe timp de noapte, luminozitatea necesară poate fi și mai mică.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending