Connect with us

A-Z NEWS

Află de ce a vrut să se sinucidă George Clooney!

Published

on

Actorul american George Clooney a mărturisit pentru cel mai recent număr al revistei Rolling Stone că, în 2005, a vrut să se sinucidă. Motivul? Se pare că în urma unui accident suferit pe platourile de filmare ale lungmetrajului „Syriana”, actorul s-a ales cu niște dureri îngrozitoare.

Filmul „Syriana” i-a adus premiul Oscar pentru cel mai bun actor, însă Clooney a plătit scump pentru asta: s-a rănit la coloană şi a avut dureri atât de mari încât s-a gândit să se sinucidă.

„Zăceam pe un pat de spital, cu o perfuzie în mână, incapabil să mă mişc, cu aceste dureri de cap care se simt de parcă ai avea un accicent cerebral şi, pentru o perioadă scurtă de vreo trei săptămâni, am început să mă gândesc: „va trebui să iau o măsură drastică în privinţa asta.”, a povestit Clooney.

Clooney şi-a petrecut o perioadă lungă în spital, iar starea sa a fost destul de gravă. Lichidul spinal ajunsese să i se scurgă pe nas şi, înainte de intervenţia chirurgicală, actorul a avut dureri groaznice. Actorul american a mai povestit că a băut foarte mult, în acea perioadă, încercând să se anestezieze singur cu alcool.

„Începi să te gândeşti că nu vrei să laşi mizerie în urma ta, deci să mergi în garaj, să intri în maşină şi să porneşti motorul. Părea cel mai drăguţ mod s-o faci, dar nu m-am gândit niciodată că voi reuşi să ajung acolo. Eram într-un loc unde încercam să-mi dau seama cum să supravieţuiesc.”, a mai spus actorul.

George Clooney s-a făcut remarcat în serialul de televiziune „Spitalul de urgenţă” şi a interpretat ulterior numeroase roluri memorabile, precum cele din „Marea hoinăreală”, „Regii deşertului”, „Syriana”, seria „Ocean’s”, „Misterele Berlinului”, „Noapte bună şi noroc!” şi „Michael Clayton”.

Sursa: Mediafax

Foto credit: screenrant.com

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending