De Crăciun, DIVA a pregătit un cadou special: 4 premiere festive - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Premieră TV

De Crăciun, DIVA a pregătit un cadou special: 4 premiere festive

Published

on

Foto Credit: DIVA

Încă din 24 octombrie, DIVA a adus spiritul sărbătorilor cu difuzarea unui maraton de filme de Crăciun fără precedent și a oferit două luni de filme festive, în fiecare zi, întreaga zi, presărate cu o multitudine de premiere care reunesc întreaga familie. După un traseu atât de plin de evenimente frumoase, Crăciunul este la fel de grandios. Pentru că DIVA aduce patru filme în premieră cu ocazia zilelor de sărbătoare petrecute în familie. 

Advertisement

Sâmbătă, 25 decembrie, prima zi de Crăciun, o sărbătorim cu două filme în premieră:

Farmecul Crăciunului (The Christmas Yule Blog, 2020) o prezintă de la ora 16:00 pe Caroline (Sara Canning), blogger de călătorii, care se află în New Mexico, unde îl cunoaște pe profesorul de muzică Oscar (Zak Santiago), alături de care descoperă o altă latură a Crăciunului. O paradă tradițională de Crăciun și muzica festivă ne vor ține captivi în fața televizoarelor. 

Ora 18.00 aduce filmul Christmas Tree Lane (Christmas Tree Lane, 2020). Carismatica Alicia Witt o interpretează pe Meg, care vrea să salveze de la demolare cartierul Aleea Bradului de Crăciun. Dar află că noul ei iubit lucrează chiar pentru dezvoltatorul imobiliar. Descoperă cum o să folosească spiritul festiv în favoarea ei!

A doua zi de Crăciun aduce și ea două filme în premieră.   

La ora 16.00 vizităm Casa Crăciunului (The Christmas House, 2020). Pentru că este primul an de la pensionare, cuplul format din Bill (Treat Williams) și Phylis Mitchell (Sharon Lawrence) îi cheamă acasă de Crăciun pe cei doi fii ai lor și găzduiesc o mare petrecere. În această perioadă fiecare membru are propriile lui provocări, dar se reunesc în timpul sezonului de sărbători și vor petrece momente unice. 

Ora 18.00 ne îndeamnă la joacă și aduce comedia romantică Șezi. Stai. Iubește! (Puppy Love for Christmas, 2020). În timp ce-și vizitează familia de Crăciun, Annie (Georgia Flood), o voluntară, încearcă să salveze un adăpost de animale cu ajutorul fostului coleg de liceu, Dylan (Ezekiel Simat). Dubla doză de drăgălășenie și fapte bune transformă acest film în alegerea ideală pentru a doua zi de Crăciun! 

DIVA vă urează Sărbători Fericite!

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending