Connect with us

Seriale

De Craciun E! difuzează un maraton al sezonului 9 din „Keeping Up With The Kardashians!”

Published

on

Cele mai frumoase și emoționante momente din sezonul 9 al reality show-ului Keeping Up With The Kardashians pot fi urmărite în maratonul difuzat pe 24 și 25 decembrie, numai la E! Miercuri, 24 decembrie, între orele 10:00 și 19:00 și joi, 25 decembrie, între 12:00 și 21:30, E! va difuza toate episoadele din sezonul 9 al seriei, în care famlia Kardashian dovedește faptul că rămâne mereu la fel de unită, orice s-ar întâmpla.

În sezonul 9, familia Kardashian a avut parte de cea mai tumultuoasă şi mai dificilă perioadă din viaţa sa. O dată cu despărţirile recente, noul bebeluş, copiii care se mută de acasă şi noua logodnă, familia Kardashian trece printr-o perioadă de schimbări majore, dar îşi păstrează valorile şi preţuieşte timpul petrecut împreună. Kris, Bruce, Kourtney, Kim, Khloé, Rob, Kendall şi Kylie îşi spun mereu părerea şi nu se abţin de la comentarii, aşa că iau în piept încercările din viaţa lor, sărbătoresc momentele de bucurie şi se sprijină reciproc în cele de tristeţe.

Pe măsură ce Kim se pregătește pentru marea zi, ea are ocazia să demonstreze tuturor că visele se împlinesc: Kim și Kanye apar pe coperta celebrei reviste Vogue, supranumită “biblia modei”. Ei participă la o ședință foto cu totul specială, alături de fiica lor, North, ale cărei fotografii pot fi admirate în paginile revistei. În timpul acestei aventuri europene, copleşită de romantismul şi fericirea datorate căsătoriei, familia petrece mult timp împreună, plimbându-se prin străzile chic din Paris, gustând cele mai alese bucate şi căutând cele mai frumoase ţinute pentru nuntă.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending