De Crăciun, fii numai bun! La PRO TV! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Televiziune

De Crăciun, fii numai bun! La PRO TV!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Crăciunul este despre dragoste, familie, fericire și dorința de a dărui. Crăciunul înseamnă magie, nostalgie, curaj și speranță. Cel mai important, Crăciunul este despre a fi înconjurat de cei dragi. De Crăciun, fii numai bun! PRO TV aduce spiritul sărbătorii cu o serie de filme care au doborât recorduri în topurile de specialitate. 

Advertisement

Kevin McCallister se întoarce la PRO TV! Pe 17, respectiv 24 decembrie, de la ora 20:00, telespectatorii vor putea intra în lumea magică de Crăciun cu Singur acasă și Singur acasă 2 – Pierdut în New York. Serile de sâmbătă vor fi mai frumoase alături de cel mai îndrăgit copil care a făcut istorie. 

Filmul PRO vine în Ajunul Crăciunului cu Grinch, Goana după cadou și Miracolul din Strada 34. De-a lungul întregii zile de Crăciun, copiii, mici și mari, vor putea urmări Cățelul care a salvat Crăciunul, Misiune de salvare, Aventurile lui Smallfoot, Crăciunul cu familia Krank și Pinguinii domnului Popper, filme care vor aduce întreaga familie în fața televizoarelor. 

Sărbătorile vin la pachet cu hohote de râs, iar telespectatorii își vor putea petrece seara de 25 decembrie cu un episod special din cel mai urmărit serial românesc, Las Fierbinți! Cele mai îndrăgite personaje vor avea parte de aventuri uimitoare și situații neașteptate… dar specifice sărbătorilor de iarnă! Spre finalul serii, telespectatorii vor putea urmări filmul de acțiune Un polițist și jumătate și comedia Fratele lui Moș Crăciun

Advertisement

A doua zi de Crăciun, pe PRO TV, vor rula filme precum Blizzard și Corgi, Cățeii Reginei, iar filmul de aventură Chemarea străbunilor va fi difuzat în premieră și va spune povestea lui Buck, un câine iubitor, care ajunge în Alaska și este nevoit să înfrunte sălbăticia din anii 1890, trăind aventura vieții sale.

Advertisement

Telespectatorii se vor bucura de cele mai iubite colinde și spiritul Crăciunului va ajunge în casele telespectatorilor prin vocea Andrei! Mult aşteptatul concert al artistei, Vis de iarnă, va fi difuzat pe 26 decembrie. 

De Crăciun, fii numai bun! La PRO TV!

Advertisement

Advertisement
1 Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending