Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

De Crăciun, PRO TV a pregătit surprize şi filme de top care vor aduce cu siguranţă multă bucurie în casele tuturor românilor. Cele trei zile de sărbătoare vor fi marcate de programe speciale, pline de magie şi de optimism.

Pe 24 decembrie, în ajun de Crăciun, PRO TV va difuza Un Crăciun altfel! Horațiu Mălăiele, Tora Vasilescu, Paul Ipate și Diana Cavallioti revin la PRO TV în Ajunul Crăciunului cu o producție specială dedicată sărbătorilor de iarnă, ce vine după difuzarea seriilor O săptămână nebună și Altă săptămână nebună.

FINALA MASTERCHEF a fost lider de audienta pe toate segmentele de public! Cati romani s-au uitat show?

Aventurile de sărbători ale personajelor vor stârni hohote de râs în întreaga țară. Evenimentul special din viața familiei Puică vine cu multe cadouri și surprize. Întâmplările savuroase și toate încurcăturile pe care le creează Alex Puică îl vor pune din nou în centrul atenției.

o saptamana nebuna

În ziua de Crăciun, fii neînfricat şi trăieşte începuturile legendei! Pe 25 decembrie, de la 20:30, Hobbitul, blockbuster-ul care a strâns milioane de fani în toată lumea, este la PRO TV!

A bătut recorduri de vânzări de bilete în România, lucru pe care doar Avatar sau Titanic l-au reuşit, şi a fost în fruntea box office-ului românesc încă de la premieră. O călătorie neaşteptată este un film epic fantastic de aventuri, care îi va purta pe telespectatori într-o altă lume, de la 20:30.

Bobonete și Cabral vor fi gazdele show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Filmarile vor avea loc in Africa de Sud!

Hobbitul pro tv

A doua zi de Crăciun ţara o arde pe comedie cu un episod special Las Fierbinţi! Bobiţă, Giani, Celentano şi gaşca vor înveseli spiritele în cea mai frumoasă sărbătoare a anului, pe 26 decembrie, de la 20:30.

Gașca din Las Fierbinţi, serialul românesc care a făcut recorduri de audienţă încă de la primul sezon, petrece Crăciunul împreună cu toți românii, doar la PRO TV!

las fierbinti

Foto Credit: PRO TV

PROGRAM COMPLET PRO TV marcheaza trecerea dintre ani cu „Nea Marin Miliardarul” si Concertul din Piata Constitutiei. Ce vedem pe 1 ianuarie 2015?

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Facebook

IN Trending