De Craciun, Radu Banciu l-a facut praf pe Mircea Badea!
Connect with us

AUDIENȚE TV

De Craciun, Radu Banciu l-a facut praf pe Mircea Badea!

Published

on

Producţia moderată de Radu Banciu pe B1 TV, „Lumea lui Banciu”, a înregistrat pe 24 decembrie audienţe considerabil mai mari decât emisiunea specială de Crăciun de pe Antena 3, ai cărei protagonişti au fost Mircea Badea şi Mihai Gâdea, potrivit unui comunicat al B1TV.

Conform datelor furnizate de Kantar Media, B1 TV s-a poziţionat  pe primul loc în topul audienţelor pe piaţa televiziunilor de ştiri, în intervalul orar 23:00 – 00:00, pe toate targeturile de populaţie din mediul urban. Astfel, pe segmentul de public cu vârsta între 18 şi 49 de ani, B1 TV obţinea o cotă medie de piaţă de 2.3%, aproape dublă faţă de postul Antena 3 – 1.2%. La categoria de populaţie de peste 18 ani, B1 TV a avut o medie a cotei de piaţă de 3.9%, Antena 3 3.2%, iar pe targetul All Urban, televiziunea de ştiri B1 atingea un share mediu de 3.7% şi Antena 3 avea 3.1%.

De altfel, şi emisiunea „Aktualitatea B1” de ieri, în cadrul căreia a fost dezbătută tema Revoluţiei române şi a controversatei morţi a lui Noël Bernard, cel mai popular director al Radio Europa Liberă, s-a situat peste Antena 3. Între 19:00 şi 20:00, pe categoria de public între 18 şi 49 de ani, B1 TV atingea un share mediu de 1.0%, iar postul din Băneasa 0.9%, se arată în comunicatul postului tv.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending