De Crăciun, reporterii “Asta-i România” se întorc la oamenii și locurile care i-au impresionat - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reportaj

De Crăciun, reporterii “Asta-i România” se întorc la oamenii și locurile care i-au impresionat

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Demersul plin de emoție face parte din Campania “Dăruiește Crăciun!” desfășurată de Kanal D

 Campania “Dăruiește Crăciun”, dezvoltată de Kanal D, continuă seria materialelor emoționante printr-o serie de povești impresionante prezentate în ediția de duminică a emisiunii “Asta-i România!”, difuzată de la ora 14:30, la Kanal D!

În a doua zi de Crăciun, reporterii “Asta-i România” fac cale întoarsă spre oamenii ale căror povești i-au impresionat, pentru a le duce bucuria Crăciunului în care e nevoie de speranță.

Primul popas este într-un sat din Iași, acolo unde o mamă rămasă văduvă cu doi copii încearcă imposibilul, face totul pentru a le oferi micuților tot suportul necesar, mai ales că tatăl lor a murit. De Crăciun, fetița își dorește o păpușă, iar băiețelul o mașină cu telecomandă.  După mediatizarea cazului în urmă cu 3 luni, oamenii i-au ajutat să termine casa începută – era visul mamaei de a începe o viață nouă în noua casă.

Bucuria așternută pe chipurile copiilor, la primirea cadourilor visate, este una dintre cele mai frumoase răsplate și pentru oamenii cu suflet mare care au pus umărul la ridicarea casei.

În alt colț al țării, în vârf de munte, un bătrân trăiește ca un pustnic. A rămas olog după ce un copac din pădure a căzut peste el și tot ce are mai de preț este un cal. Povestea lui nea Gheorghe este o lecție de viață și de demnitate a unui om care își duce singur zilele departe de lume.

De Crăciun, reporterii “Asta-i România” s-a întors la el, bătrânul i-a primit cu lacrimi în ochi și emoția regăsirii. Bătrânul ne-a mărturisit că este primul Crăciun după 20 de ani în care nu este singur la masă și că tot ceea ce își dorește este să le mai pună încă o dată masa copiilor și să-i mai strângă o dată în brațe, ca pe vremuri…

În Sălaj, într-un sat uitat de lume, într-o casă mică și săracă, descoperim un copil minune. Marius Raț, de 11 ani, a devenit cel mai strălucitor elev din școala sa,  asta deși trăiește în sărăcie, iar singură mângâiere îi vine de la părinții săi bolnavi. Copilul e pasionat de matematică, de fizică și visează lucruri mari din cămăruța lui în care abia se aprinde becul. V-am prezentat povestea lui în premieră, în acest sezon al emisiunii, iar acum, la final de an, ne întoarcem în micuțul sat Cuceu, din județul Sălaj, ca să-i oferim Crăciunul. Îi ducem bucurie în casă, brad, haine și tot ce este nevoie pentru masa de Crăciun. Chipul lui luminos, iar asta ne face și pe noi să zâmbim și să ne bucurăm că am reușit să facem un copil fericit.

Advertisement

Nu pierdeți o ediție plină de emoție “Asta-i România”, duminică aceasta, în a doua zi de Crăciun, de la 14:30, la Kanal D. 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending