Connect with us

EVENTS

De Halloween, clienții unui lanț de restaurante care vin costumați în vampiri sunt răsplătiți

Published

on

Reclame

Clienții unui lanț de restaurante care vin astăzi, între orele 17.00-18.00, costumați în vampiri, vor fi premiați pentru #costumepebune cu 3 Hot Wings și un sos de usturoi Glenn din partea casei.

Fanii Colonelului Sanders care doresc să le facă prietenilor o surpriză de groază sunt invitați să se înscrie în aplicația de Halloween de pe pagina de Facebook disponibilă aici. Ei vor putea alege un scenariu care i-ar speria pe bune pe prietenii lor și prin care își vor crea propria poveste de groază. Cele mai norocoase povești vor fi răsplătite cu meniuri Hot Wings și mult sos de usturoi. Aplicația este disponibilă până pe 2 noiembrie.

După lăsarea întunericului, brigada #usturoipebune a Colonelului Sanders va pleca la vânătoare de vampiri. 5 curajoși vor bântui petrecerile de Halloween în seara de 31 octombrie pentru a-i „sancționa” cu mult sos de usturoi pe vampirii ce pun în pericol viața de noapte a orașului.

În România, lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză.

Cadere libera cu 200 km/h costumat în ce creatura doresti

O altă ofertă de Halloween vine de la TNT Brothers. Poti fi supererou, fantoma, vrajitoare sau orice altfel de creatura. Curajosii deghizati in cele mai inedite costume vor beneficia de o reducere de 50 de lei pentru salturile in tandem in weekend-ul 1-2 noiembrie.

“Zilele de Halloween au devenit o sărbătoare specială pentru cei ce doresc să se destindă şi să se distreze în moduri cât mai originale. Pentru a face acest weekend unul mai interesant organizăm o serie de salturi inedite care oferă ocazia unică de a vedea lumea de sus şi de a te distra purtând cele mai haioase costume. Aceste momente pot fi fotografiate, filmate și postate pe pagina de facebook a TNT Brothers,” declară Bogdan Boeru, Instructor TNT Brothers.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending