Connect with us
Avatar

Published

on

În duminica de Paşti, TVR 1 a programat, de la ora 16.00, cea de-a doua ediţie a emisiunii De la A la… infinit, un program in memoriam Tudor Vornicu, aparţinând regizorului Ion Cărmăzan. Tania  Budi,  Ion  Ciocea şi Ioan  Batinaş sunt gazdele ediţiei din 5 mai transmise în simulcast pe TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe www.tvrplus.ro.

Invitaţi din domenii diferite, dans, iluzionism, umor şi muzică de calitate, rubrici dedicate tinerilor actori vor face deliciul telespectatorilor TVR. Un interviu cu Aura Urziceanu, luat de  maestrul Tudor Vornicu îndrăgitei interprete de jazz, sceneta Proştii sub clar de lună, de Teodor Mazilu, în interpretarea Adrianei Trandafir, a lui Neli Cimpoca şi a lui Cristi Creţu, rubricile Un zâmbet de 16:9 şi Doctor Humoris Causa realizate de Eugen Dumitru vă vor face să petreceţi clipe relaxate în faţa micului ecran.

Drumurile lui Leşe, din rubrica ce poartă acelaşi titlu, se întâlnesc cu cele ale oamenilor de la sate, care povestesc, în această ediţie, despre obiciurile lor de Paşte, cum sărbătoresc ei Floriile ori Învierea Domnului. La rubrica Cinefil, criticul Manuela Cernat va readuce în lumina reflectoarelor filme clasice, celebre, premiate cu Oscar sau alte distincţii internaţionale.

Invitat special al ediţiei de Paşte a emisiunii este Adrian Cioroianu, alături de care vin Paula Seling, Mircea  Baniciu, Grigore Leşe, Proiect K1, Adrian Majuru, Pavel Şuşară, Andrei teaşcă, în melodiile şi poveştile cărora se vor împleti tradiţiile şi istoria.

tania budi

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook

IN Trending