Connect with us

Emisiuni

De la colegi de la platoul la duet, Liviu Vârciu şi Flick se întrec în karaoke, miercuri, la Zaza Sing!

Published

on

Ediție de ediție, Liviu Vârciu și Flick se șicanează constant, spre amuzamentul publicului și al echipei de la „Zaza Sing”.

Fie că se află pe scenă, fie că sunt în culise, cei doi sunt autorii celor mai haioase replici. Iar miercurea aceasta Vârciu și Flick se „înțeapă” în versuri, dar și pe muzică. DJ-ul de la Radio Zu va trece la microfon pentru a-i face o dedicație lui Liviu, acompaniat de trupa Humans.

 

Prezentatorul de la „Zaza Sing” nu va sta pe gânduri și va intra și el în joc, astfel că cei doi vor cânta pe versuri ghidușe. Cum arată întreg momentul, telespectatorii Antena 1 află miercuri de la 20.30.

 

O nouă ediție „Zaza Sing” va aduce pe scena emisiunii trei vedete care se vor duela în versuri, în încercarea de a-i ajuta pe concurenți să câștige. Paula Seling, Nicola și Călin Goia au la ei nu numai bună dispoziție, ci și cunoștințe temeinice în materie de șlagăre. Iar printre concurenți se vor număra cântărețul Marian Vasilescu, un cuplu de tineri care formează o familie de 8 ani de zile și care acum devin rivali, dar și cel mai mic concurent din emisiune, un puști de numai 16 ani, care vrea să arate că stăpânește atât muzica zilelor noastre, cât și piesele celebre pe care le fredonau părinții și bunicii lui.

Cine va câștiga ediția de miercuri rămâne însă de văzut pe 17 mai, de la 20.30, la „Zaza Sing”.

 

Foto Credit: ANTENA 1

Finaliștii Premiilor RADAR DE MEDIA 2017 vor fi anuțați în cadrul celui mai mare eveniment media al verii RADAR DE MEDIA SUMMER PARTY

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending