Connect with us

Reportaj

De Paște, învățăm să iertăm! O ediție de suflet, duminică, la România, te iubesc!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Crede în bucurie și în libertate. Crede în iertare și în responsabilitate! E o perioadă în care, cu toții, încercăm să fim mai buni, să ne descoperim pe noi înșine și să oferim, cât putem, celor din jur. Avem nevoie unii de alții, de Lumina care să ne dea speranța să mergem mai departe. De Paște, învățăm să iertăm – o ediție de suflet, duminică, la 18:00, la România, te iubesc!.

 

Alex Dima a stat pentru câteva zile alături de părintele Constantin Necula și a observat felul în care interacționează cu oamenii. Sunt ani buni de când preotul umblă prin lume și vorbește despre Dumnezeu. S-au adunat peste 500 de conferințe pe care le-a ținut până acum, în diferite colțuri ale lumii, acolo unde a fost chemat și oamenii au avut nevoie de el.

„Paștele este sărbătoarea bucuriei și speranței! Trăim vremuri în care, mai mult ca oricând, avem nevoie unii de alții. In duminica Învierii, vă prezentăm o ediției de suflet „România, te iubesc!”. Stăm de vorbă cu părintele Constantin Necula, il urmărim în conferințele pe care le susține prin țară. A parcurs până acum mai bine de un milion de kilometri și a susținut peste 500 de conferințe. Are darul de a traduce Scripturile și dogma pe ințelesul oamenilor. Discutăm despre căile prin care ne putem întâlni cu noi și cu Dumnezeu, despre moarte și Înviere, despre aproapele nostru. Cum putem fi mai buni, mai împăcați, dar și cum să ne rugăm”, a spus Alex Dima.

 

Să fim mai buni cu cei din jur, să căutam iertarea și să iertăm la rândul nostru! Nu ratați ediția specială România, te iubesc!, duminică, de la ora 18:00.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending