Connect with us

ALL MEDIA

De Paste, Luana Ibacka va propune o calatorie in Tara Sfanta

Redactia Radar de Media

Published

on

In ziua de Paste, Luana Ibacka v-a pregatit o editie speciala a emisiunii „Cunoaste, Viseaza, Iubeste!”, in care va prezinta locurile sfinte din Israel.

„Vom merge impreuna in Tara Sfanta, pentru a cunoaste casa lui Dumnezeu, pentru a intelege mai bine Biblia si anumite obiceiuri crestine. Israelul este o destinatie unica, atat din punct de vedere turistic, cat mai ales religios. Este o misiune foarte grea sa rezumi in cateva cuvinte istoria acestor locuri de pelerinaj si lectiile spirituale, care ti se releva la fiecare pas. Voi incerca totusi sa marchez pe harta Israelului cele mai importante repere, astfel incat sa simtiti si voi mesajele coplesitoare pe care le primesti daca decizi sa calatoresti in Tara Sfanta sau Pamantul Fagaduintei, Tara Dorita, Pamantul Harazit, asa cum a fost denumit Israelul de-a lungul timpului”, marturiseste Luana.

Pelerinajul vedetei Prima TV a inceput de la Biserica Tatal Nostru, de pe muntele Maslinilor, si a continuat la Biserica dintr-o Lacrima „Dominus Flevit”, Biserica Natiunilor, din Gradina Ghetsimani, acolo unde se gasesc cei opt maslini care se spune ca dateaza inca din perioada lui Iisus Hristos, si Biserica Sfantul Stefan.

„Am intrat pe Poarta Leilor in Cetatea Ierusalimului. Am trecut pe langa biserica unde se spune ca s-a nascut Maria, apoi am vazut biserica construita pe locul casei in care au trait parintii Fecioarei, Ioachim si Ana. Dupa aceea am ajuns in Cetatea Antonia, locul de unde incepe Via Dolorosa, cele 14 statii pe care le-a parcurs Iisus pana la crucificare si ne-am oprit la locul unde a fost inmormantat Mantuitorul, cel mai important monument crestin, biserica Mormantului Domnului sau Biserica Invierii. Ne-am continuat drumul spre Cina cea de Taina si Mormantul lui David si am ajuns la Zidul Plangerii. De aici am mers la Muntele Tabor, unde a avut loc Schimbarea la Fata, si La Tabgha, locul in care s-au multiplicat painile si pestii, dupa care am poposit in Bethlehem, la Biserica Nasterii Mantuitorului. Am mers apoi la Tel Aviv si la Apele Iordanului”, povesteste Luana.

Daca vreti sa vedeti toate aceste locuri sfinte, urmariti editia speciala de Paste a emisiunii „Cunoaste, Viseaza, Iubeste!” duminica, 24 aprilie, de la ora 10:00, la Prima TV.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending