Connect with us

AUDIENȚE TV

De Paște telespectatorii au urmărit reportajul de la muntele Athos, la România, te iubesc!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

În Duminica Paștelui, Alex Dima, corespondent special Știrile PRO TV, a purtat telespectatorii pe un tărâm plin de credință, în sânul muntelui Athos, un loc din care de sute de ani rugăciunile s-au ridicat către cer!

Telespectatorii au urmărit un reportaj despre credință, despre viața dedicată lui Dumnezeu, la România, te iubesc!, și au descoperit cum își trăiesc viața călugării de pe munte, în acel loc izolat, pe care îl pot vizita doar bărbații după ce au obținut o viză specială.

România, te iubesc! a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a obținut la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, 4.5 puncte de rating și 21.8% share, spre deosebire de postul clasat pe locul 2, ANTENA 1, care a obținut 3.1 puncte de rating și 14.9% share.

Duminica viitoare, la România, te iubesc!, Cosmin Savu, corespondent special Ștrile PRO TV, face o analiză a economiei României la 100 de ani de la Marea Unire. Ce am făcut, unde suntem, dar mai ales, încotro se îndreaptă economia românească, care sunt strategiile și planurile de țară în domeniul care ne influențează viața și ne aduce bunăstarea, rămâne de văzut numai la PRO TV.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending