De pe CPX Master poti sa achizitionezi cele mai ieftine ciocane rotopercutoare? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

De pe CPX Master poti sa achizitionezi cele mai ieftine ciocane rotopercutoare?

Published

on

 

Pentru a putea fi un bun meseriaș în domeniul construcțiilor nu este suficient să ai multă experiență, să deții cunoștințe și să fii mereu la curent cu tot ceea ce este nou în acest domeniu de activitate. Pe lângă aceste aspecte este necesar să utilizezi cele mai profesioniste și performante echipamente, scule și accesorii. Doar în momentul în care faci acest lucru poți spune că ești un adevărat profesionist care activează în domeniul construcțiilor.

Domeniul construcțiilor este unul dintre cele mai importante domenii de activitate din cadrul societății în care trăim. Acest domeniu de activitate, împreună cu celelalte domenii de activitate, s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani. Această dezvoltare se datorează dezvoltării tehnologiei. Datorită acestei dezvoltări, este mult mai ușor din punct de vedere fizic să lucrezi în domeniul construcțiilor. Ciocanul rotopercutor este una dintre sculele care a simplificat foarte mult modul de lucru al persoanelor care activează în domeniul construcțiilor. Grație acestei scule, persoanele care trebuie să realizeze găuri în pereți nu trebuie să depună efort fizic. Este o mare realizare având în vedere că în urmă cu 15 – 20 ani, realizarea unei găuri în perete necesita un efort fizic destul de intens. Pentru a putea achiziționa cel mai bun ciocan rotopercutor dar și pentru al putea utiliza în cele mai bune condiții trebuie respectate anumite criterii. Acestea vor fi detaliate în continuarea acestui articol.

Factori în funcție de care trebuie achiziționat ciocanul rotopercutor

Ciocanul rotopercutor este o sculă indispensabilă pentru persoanele care lucrează în construcții, amenajări sau renovări. Această piesă este utilizată pentru găurirea pereților, spargerea sau demolarea gresiei, faianței, etc. Ușurează foarte mult procesul de construcție sau de amenajare motiv pentru care acesta nu trebuie să lipsească din trusa de scule a unui profesionist. De asemenea, ciocanul rotopercutor este util și pentru gospodarii care ocazional realizează diverse activități prin propria gospodărie. Pentru ca această sculă să fie cu adevărat utilă este necesar ca aceasta să fie achiziționată ținând cont de anumite aspecte. Achiziționarea unui ciocan rotopercutor nu este o misiune simplă, așa cum pare la prima vedere, pentru că pe piață există o varietate mare de ciocane rotopercutoare. Acestea se adresează mai multor categorii de persoane motiv pentru care trebuie să fii foarte atent la tipul de ciocan rotopercutor pe care îl achiziționezi. Acesta trebuie să îndeplinească cât mai bine nevoile avute. Pentru a se întâmpla acest lucru, trebuie să ții cont de următoarele aspecte:

  1. Activitatea în care urmează să fie utilizat ciocanul rotopercutor. Acesta este unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont pentru a putea achiziționa un ciocan rotopercutor special realizat pentru îndeplinirea nevoilor avute. Așa cum am afirmat în rândurile de mai sus, ciocanul rotopercutor poate fi utilizat atât pentru realizarea diverselor operațiuni din propria gospodărie, sau poate fi utilizat în scop profesional. Având în vedere acest detaliu, trebuie să știi că ciocanul rotopercutor poate fi profesional, semi-profesional sau amator. Este logic că un ciocan rotopercutor destinat a fi utilizat de către persoanele amatoare nu poate fi utilizat în operațiuni care necesită utilizarea unui ciocan rotopercutor profesional. Așadar, atenție foarte mare la această clasificare în momentul în care realizezi o astfel de achiziție.
  2. Puterea dezvoltată de către ciocanul rotopercutor. Pentru ca ciocanul rotopercutor să poată fi utilizat o perioadă cât mai lungă de timp dar și pentru ca acesta să fie cât mai util în timpul utilizării este necesar ca puterea pe care o dezvoltă să fie cât mai mare. Acesta este un aspect esențial în cazul achiziționării unui ciocan rotopercutor profesional. De fapt, aceasta este cea mai importantă deosebire dintre un ciocan rotopercutor profesional și unul destinat amatorilor. Pentru ca un ciocan rotopercutor să poată fi cu adevărat util este necesar ca acesta să dezvolte o putere de cel puțin 1000 Wati.
  3. Tipul de alimentare utilizată. Dacă în trecut ciocanul rotopercutor era alimentat prin intermediul prizei, în momentul de față există posibilitatea de a achiziționa modele de ciocane rotopercutoare care sunt alimentate de către baterii. Aceste modele de ciocane rotopercutoare sunt la fel de performante ca și ciocanele rotopercutoare care sunt alimentate prin intermediul unei prize. Principala diferență între aceste două tipuri de ciocane rotopercutoare este gradul de libertate oferit. Având în vedere că ciocanul rotopercutor alimentat de către o baterie nu necesită conectarea la o priză, poate fi utilizat și în situația în care nu există o conexiune la rețeaua electrică.
  4. Viteza și numărul de percuții pe minut. Aceste două aspecte vin la pachet motiv pentru care trebuie analizate împreună. Pentru a putea utiliza ciocanul rotopercutor într-un mod cât mai eficient este necesar ca viteza și numărul de percuții dezvoltate de către ciocan să fie cât mai mari. În felul acesta, ciocanul va penetra peretele mult mai repede și mai ușor.
  5. Firma care produce modelul de ciocan rotopercutor pe care dorești să îl achiziționezi. Având în vedere că în momentul de față există o varietate mare de modele de ciocane rotopercutoare, trebuie să ții cont de brand-ul care produce modelul de ciocan rotopercutor pe care dorești să îl achiziționezi. Ținând cont de acest aspect vei evita situația neplăcută în care achiziționezi un ciocan rotopercutor de proastă calitate.

Concluzii

Ciocanul rotopercutor este o sculă foarte importantă atât pentru persoanele care lucrează în domeniul construcțiilor/amenajărilor cât și pentru persoanele care ocazional realizează diverse lucrări în propria locuință. Pentru a putea achiziționa un ciocan rotopercutor la cel mai bun raport preț – calitate trebuie să ții cont de informațiile prezentate în cadrul acestui articol. De asemenea, trebuie să te adresezi doar magazinelor de specialitate pentru a putea realiza o achiziție eficientă din toate punctele de vedere.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending