Connect with us

ENTERTAINMENT

De pus pe repeat! UNKLFNKL lanseaza “Samurai Sci-Fi”

Published

on

Reclame
UNKLFNKL vine cu o nouă piesă de pus pe repeat, de care nu o să te mai saturi! Producătorul muzical, cunoscut pentru abordarea unică în crearea pieselor, lansează „Samurai Sci-Fi”.  Artistul personalizează după bunul plac muzica electronică, impresionând publicul cu ritmuri irezistibile.  
Piesa „Samurai Sci-Fi” propune o combinație de limbi și sunete care o să îți ofere energie încă de la primele acorduri. Linia melodică te duce cu gândul la țările asiatice. UNKLFNKL demonstrează, din nou, că nu există limite atunci când vine vorba despre creativitate, inspirându-se atât din elemente moderne, cât și din cele tradiționale.   
 ”Locuiesc într-un cartier care oferă diversitate din punct de vedere cultural, astfel că în fiecare seară de weekend mă bucur de sunete amețitoare. Participarea mea la acest haos se simte în momentele în care dau petreceri în propria curte, iar atmosfera este una care nu se poate descrie în cuvinte.
În calitate de gazdă, trebuie să găsesc linia melodică perfectă și mereu caut piese care să aibă un amestec perfect de sunete.
Mă gândesc la ceva care să completeze idee de diversitate culturală, poate niște rap, câteva melodii nu foarte liniștite, nici măcar tehno.
Caut muzică optimistă, genul care te face să vrei să sari și să dansezi. Nu există prea multe piese în acest fel pentru a-mi completa lista de redare, astfel că am decis să le fac singur. „Samurai Sci-Fi” este doar prima!”, spune UNKLFNKL. 
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending