Connect with us

Emisiuni

De Revelion, Iuliana Tudor s-a întrecut cu Dan Bittman şi Mircea Radu (galerie foto)

Avatar

Published

on

Milioane de telespectatori au urmărit show-ul de la TVR 1 în noaptea dintre ani. Televiziunea Română a conceput programul de Revelion drept o competiţie între responsabilii cu divertismentul de la postul public. Astfel, Iuliana Tudor, Dan Bittman şi Mircea Radu au aruncat în joc momente de aur la „Întrecerea Vedetelor”.

Show-ul Televiziunii Române a început la ora 21.20, atunci când actorii Maria Buză şi Marius Rizea, cei care-i întruchipează pe Floarea şi Gheorghe în emisiunea „O dată-n viaţă” le-au făcut românilor primele urări. A fost momentul în care cele trei vedete ale TVR, Iuliana Tudor, Dan Bittman şi Mircea Radu, au calculat primele pronosticuri în legătură cu cine va câştiga competiţia.

Prima rundă a însemnat un schimb de studiouri de televiziune între cei trei. Astfel, Iuliana Tudor a ajuns amfitrion la “ÎnTrecerea Anilor”, Dan Bittman i-a ţinut locul la „O dată-n viaţă”, iar Mircea Radu a vizitat SRL-ul lui Bittman. Pentru această probă, Iuliana Tudor a venit cu o surpriză de proporţii pentru telespectatori, interpretând piesa „I will survive” din repertoriul Gloriei Gaynor.

Dan Bittman şi Mircea Radu: „Iuliana, te iu…iu…bim!”

Declaraţia a fost făcută în timpul unui moment artistic, atunci când cei doi colegi de emisiune i-au dedicat Iulianei Tudor o melodie, parafrazând textul „Celor două cuvinte” din repertoriul trupei Taxi.

Odată cu cea de-a doua rundă a spectacolului, cei trei amfitrioni au revenit, fiecare, în platoul emisiunii sale. Iuliana Tudor şi echipa de la „O dată-n viaţă” au pregătit telespectatorilor momente de excepţie: alături de Orchestra “Lăutarii” condusă de Nicolae Botgros au urcat pe scenă artişti de seamă din fiecare zonă a ţării.

Moldovencele Mioara Velicu, Matilda Pascal Cojocăriţa, Margareta Clipa, Daniela Condureche şi Laura Lavric au făcut ca Iuliana Tudor să câştige detaşat proba. Nici Oltenia şi nici Ardealul nu s-au lăsat mai prejos, aducând în scenă vedete precum: Steliana Sima, Petrică Mâţu Stoian, Mariana Ionescu Căpitănescu, Constantin Enceanu şi Niculina Stoian, respectiv Viorica Flintaşu, Maria Butaciu, Sava Negrean Brudaşcu şi Elena Merişoreanu.

În acest fel, Iuliana Tudor a continuat demersul început acum mai bine de 10 ani de când face televiziune – acela de a aduce în casa românilor folclor de calitate. Şi chiar mai mult decât atât pentru că odată cu show-ul de Revelion, Iuliana Tudor le-a arătat telespectatorilor alte valenţe ale interpreţilor de folclor.

La invitaţia Iulianei Tudor, Mioara Velicu a cântat hip-hop alături de formaţia Moromeţii piesa „România, trezeşte-te”, iar Nicolae Botgros a urcat pe scenă alături de trupa Voltaj cântând piesa „Ca la 20 de ani”. Un alt moment apreciat de public a fost cel susţinut de Matilda Pascal-Cojocăriţa, Ştefan Cigu şi cei doi fii, pe ritmuri latino. Florin Mariş, Dinu Iancu Sălăjanu şi Ionuţ Fulea au lăsat pentru o seară partiturile de folclor şi le-au înlocuit cu cele de canto clasic.

În platoul unde amfitrion a fost gazda de la „O dată-n viaţă” a venit şi sosia lui Gigi Becali, în interpretarea actorului Dragoş Stoica, care a declarat că între „buticul” lui Bittman şi „întrecerea” lui Mircea Radu alege s-o susţină pe… Iuliana Tudor! Spectacolul a continuat până după miezul nopţii. La fel şi momentele artistice care i-au avut ca protagonişti pe cei trei realizatori tv. Astfel, Dan Bittman şi Mircea Radu au dansat şi au cântat pentru Iuliana Tudor „Jocul… băieţilor de la Căpâlna”, fiind revoltaţi că Iuliana Tudor „vine la populară, numa’-n rochie de seară”.

Gazda de la „O dată-n viaţă” le-a răspuns pe portativ că „în viaţa voastră să nu vă mai puneţi cu o femeie”. Chiar la trecerea dintre ani, cele trei vedete ale Televiziunii Române au apărut în faţa telespectatorilor în costum tradiţional, cu urări pentru anul 2012. Pentru Iuliana Tudor portul popular nu a fost o premieră, momentul reamintindu-i de anii în care a cântat folclor.

Strauss, de la Lăutari la Filarmonica din Viena

Seara a fost susţinută de Orchestra Lăutarii din Chişinău, sub bagheta dirijorului Nicolae Botgros, care a vrut să le demonstreze telespectatorilor că ansamblul său poate cânta orice, nu doar folclor. Astfel, muzicienii din orchestră au interpretat „Polka Pizzicato”, compoziţia lui Strauss, ca o avanpremieră pentru Concertul de Anul Nou al Filarmonicii de la Viena. În finalul serii, câştigător a fost desemnat… publicul care a urmărit programul Televiziunii Naţionale.

Iuliana Tudor: „Întrecerea… dintre mine, Dan Bittman şi Mircea Radu nu a fost o competiţie în adevăratul sens al cuvântului, decât în măsura în care fiecare dintre noi s-a mobilizat pentru ca telespectatorii Televiziunii Naţionale să aibă un Revelion de care să-şi amintească. În ceea ce mă priveşte, a fost un Revelion pe care o să-l ţin minte!

Momentele de la filmări au fost cu adevărat speciale şi ne-am distrat copios punându-i pe artiştii… ‘populari’ să facă cu totul altceva decât sunt obişnuiţi, în faţa camerelor de filmat. Mă bucur tare mult că TVR-ul a oferit telespectatorilor un program de calitate. Iar pentru toţi cei care au susţinut momentele pregătite de mine şi echipa mea… mai avem o surpriză!

Îi invităm să fie alături de noi, pe TVR 1, pe 2 ianuarie de la ora 23.00, când, timp de 50 de minute, le vom arăta ‘ce nu s-a văzut de Revelion’, 50 de minute de spectacol cu multe, multe, vedete!”.

Comentarii

Emisiuni

Radu Palaniță a câștigat marele premiu Românii au talent! Finala, lider de audienta!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Radu Palaniță a câștigat vineri seară marele trofeu Românii au talent, premiul în valoare de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat concurent. Într-o finală specială, desfășurată de acasă, Radu a reușit să ajungă la inimile oamenilor prin vocea lui și să-i convingă pe telespectatori că merită votul lor și șansa de a triumfa.

 

Pe locul 2, în urma voturilor primite, s-a clasat Siena Vușcan care a obținut premiul de 20.000 euro, iar pe locul 3, tânărul pianist, Mihai Țigaret, care a reușit să câștige 10.000 euro. Cei doi copii au demonstrat, încă o dată, că generația lor este pregătită să impresioneze.

 

Tot aseară, a fost desemnat și câștigătorul premiului de originalitate de 10.000 de euro.

După o săptămână de vot, telespectatorii au ales să-l susțină pe cel mai tânăr concurent al sezonului 10, Vlad Ciobanu, cel care i-a convins cu poeziile recitate.

 

Marea finală Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 9.3 puncte de rating și 30.3% share față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut doar 5.7 puncte de rating și 18.5% share.

 

Peste 2.1 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:11, aproape 3 milioane de români se bucurau de finala de acasă a show-ului.

Seara s-a încheiat cu o declarație încărcată de emoție a marelui câștigător, Radu Palaniță: ”Sunt foarte emoționat, nu credeam că oamenii vor avea atât de multă încredere în mine. Încă nu realizez ce s-a întâmplat. Aș vrea să le transmit tuturor celor care au fost alături de mine și vor fi pe mai departe că acest moment a fost piatra de temelie pentru ceea ce va urma în cariera mea, iar acest lucru li se datorează și lor.”

 

”În viață trebuie să încerci, trebuie să prinzi curajul”, a fost mesajul transmis de câștigătorul sezonului 10 pentru cei care încă nu s-au decis să se înscrie! Cu acest gând, toți cei care au un talent și vor să-l arate întregii țări sunt așteptați pe site-ul romaniiautalent.protv.ro pentru a completa formularul de înscriere pentru sezonul 11 Românii au talent!

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Buburuza şi Motan Noir îi învaţă pe copii cum să se protejeze de noul virus

Avatar

Published

on

            Buburuza şi Motan Noir, super-eroii din serialul cu acelaşi nume, le arată celor mici, dar şi adulţilor cum să se protejeze de noul virus. Animaţia poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 16:30, pe Disney Channel. Însă de data aceasta nu este vorba de noi episoade, ci de un scurt filmuleţ educativ cu cei doi protagonişti. Mai exact, este o campanie de informare în colaborare cu UNICEF, prin care copiii sunt învăţaţi chiar de personajele lor preferate, cât de importantă este prevenţia.

 

            „Miraculous – Barrier Gestures” este un clip postat recent pe contul de YouTube al serialului Miraculous LadyBug, care explică într-o manieră prietenoasă şi ingenioasă, comportamentul corect pe timp de pandemie. Prin apel la poveste, joc şi personaje îndrăgite, celor mici le va fi mai uşor să înţeleagă şi să adopte măsurile de prevenţie.

Maestrul Fu le spune Buburuzei şi lui Motan Noir că în oraş este un nou răufăcător, pe care din păcate nu-l pot învinge cu super-puterile lor. Mic şi practic invizibil, virusul poate fi totuşi ţinut la distanţă prin gesturi simple, dar eficiente. Dintr-o carte străveche, învăţatul le citeşte eroilor, ca pe o poveste, ce trebuie să facă. În primul rând, spălarea frecventă a mâinilor cu apă şi săpun, atunci când tuşim sau strănutăm să ne acoperim gura cu pliul cotului sau folosirea şerveţelelor de unică folosinţă şi desigur, păstrarea distanţei sociale.

Cele mai simple gesturi de prevenţie sunt cele mai bune metode de a ţine posibilele infecţii la distanţă. Aşa că, cei doi super-eroi au acum o nouă misiune: de a transmite tuturor acest mesaj deloc complicat, dar important. „Protejează-te pe tine şi pe cei dragi ţie ! Protejează-i pe cei din jurul tău ! Împreună vom învinge virusul !” ne spun cu mult curaj Buburuza şi Motan Noir.

 

Miraculos: Buburuza şi Motan Noir (Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir) este un popular serial animat 3D pentru adolescenţi. O colaborare între mai multe studiouri de animaţie din Franţa (Zagtoon & Method Animation), Japonia (Toei Animation) şi Coreea de Sud (SAMG Animation). Seria este difuzată în toată lumea, în peste o sută de ţări, printre care şi România (Disney Channel), iar fanii aşteaptă deja sezonul cu numărul patru.

Acţiunea se petrece în Parisul modern, unde doi liceeni obişnuiţi, Marinette Dupain-Cheng și Adrien Agreste, au misiunea de a salva oraşul de răufăcători. Datorită super-puterilor pe care le primesc, ei devin Buburuza şi Motan Noir. Însă nimeni nu le cunoaşte adevăratele identităţi, nici măcar ei nu ştiu reciproc cine este în spatele măştilor. În acest carnaval, Marinette este îndrăgostită de Adrien, în timp ce el o iubeşte pe Buburuză.

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Juraţii iUmor aleg ultimul finalist al show-ului

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Cea mai îndrăgită emisiune de umor din România se apropie de finalul celui de-al optulea sezon, iar înainte de marea finalã, difuzatã pe 6 iunie, de la 20:00, la Antena 1, juraţii vor alege ultimul finalist în cadrul semifinalei iUmor. În semifinalã vor participa cei care au primit cele mai multe voturi în aplicația iUmor, dar nu au reușit să se claseze pe primul loc în preferințele publicului. Câștigătorul semifinalei, care va avea loc sâmbãta aceasta, de la 20:00, pe Antena 1, se va alătura celor 10 finaliști în lupta pentru marele premiu în valoare de 20.000 euro, din data de 6 iunie.

Opt concurenți vor urca sâmbãtã pe scena iUmor sâmbata aceasta, pentru a câștiga un loc în marea finală iUmor: Adi Dima, Orban Gabi, Petre Dănuț Irinel, Vlad Schiopu, Nuri Guney, Ștefania Costache, Mr Kills şi Grupul de UMOR- Știrile care nu conteazã.

La fel ca şi în audiții, când concurenţii aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația „iUmor”, în semifinală concurenții trebuie să îi convingă din nou şi sã primeascã douã voturi, altfel sunt eliminați. Cei care vor obține douã  “Thumbs up”, îi vor pune pe jurați într-o postură dificilă, pentru că Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care vor alege câștigătorul semifinalei iUmor dintre ei.

În cadrul marei finale iUmor, difuzate pe 6 iunie, de la 20:00, la Antena 1, telespectatorii vor putea vota interpretarea concurenților care au obţinut trei „Thumbs up” din partea juraţilor, într-un interval de 20 de minute, pentru a decide prin vot prin SMS la 1313 marele câștigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0