Connect with us

Life Style

De Sărbători, dăruieşte o felicitare din inimă!

Published

on

Fiecare dintre noi ar trebui să se bucure de feeria Sărbătorilor de iarnă, de luminile care împodobesc brazii şi clădirile, de fulgii de zăpadă, de mirosul de plăcinte şi cozonaci care ne întâmpină când intrăm în casă. Şi copiii aflaţi în protecţia Statului au dreptul la toate acestea. De aceea, pentru a le face Sărbătorile mai frumoase, Fundaţia Hope and Homes for Children România a iniţiat Campania Felicitări din inimă, prin care a pus în vânzare o serie de felicitări desenate şi pictate chiar de copiii pe care îi sprijină. HHC România vă pune la dispoziţie pe  site-ul www.felicitaridininima.ro 11 felicitări dintre care o puteţi alege pe cea potrivită celui căruia doriţi să i-o trimiteţi.

 

Un click pe fiecare felicitare vă va da amănunte şi despre cel sau cea care a pictat-o. Aceste felicitări sunt mult mai bogate în sensuri decât cele obişnuite. Au fost create de copii pentru care acest proiect a însemnat o treaptă în plus în descoperirea de sine. Au investit în ele tot talentul şi sensibilitatea pe care şi le-au cultivat în timp.

Fundaţia Hope and Homes for Children îşi are sediul în Marea Britanie, dar are filiale deschise în Ucraina, România, Republica Moldova şi în Africa. HHC România a luat fiinţă în 1998 şi de atunci nu şi-a încetat activitatea în reformarea sistemului de protecţie a copilului din ţara noastră. A închis toate instituţiile de tip vechi din zona Maramureşului, a reintegrat copiii fie în familiile de provenienţă, fie în sistemul de asistenţă maternală, fie în case de tip familial.

Practic din orfelinatele vechi care găzduiau sute de minori pentru îngrijirea cărora personalul era insuficient, copiii au ajuns astăzi să trăiască în condiţii cât se poate de apropiate de normalitate. Ei sunt ajutaţi să îşi descopere talentele, sunt sprijiniţi să se integreze în societate şi ajutaţi să îşi găsească drumul potrivit fiecăruia. Având ca deviză « O casă şi o familie pentru fiecare copil ! », HHC România este activ şi în domeniul prevenirii abandonului copiilor, punându-le la dispoziţie familiilor nevoiaşe toată asistenţa necesară pentru păstrarea componenţei sale.

Campania Felicitări din inimă derulată de HHC România nu este la prima ediţie. Anul trecut s-a bucurat de un succes notabil după ce s-au vândut 5.000 de felicitări. Anul acesta membrii HHC îşi doresc ca acest număr să crească. Toţi banii strânşi vor fi utilizaţi de Fundaţia HHC pentru a le oferi copiilor Sărbători cu adevărat fericite.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending