De St. Patrick’s Day, fanii Guineness devin irlandezi pentru o zi - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

De St. Patrick’s Day, fanii Guineness devin irlandezi pentru o zi

Published

on

Guineness va sărbători St. Patrick’s Day, ca în fiecare an, în puburile din toată ţara. Anul acesta şi-a propus să ofere tuturor iubitorilor acestei beri ocazia de a deveni irlandezi timp de o zi, pe 17 martie.

În cele 125 de locaţii partenere la nivel naţional, Guinness dezvoltă o campanie inedită, prin care aduce spiritul veritabil al Irlandei în România. Guinness consideră că, de St. Patrick’s Day, oricine  poate deveni irlandez, sărbătorind ca un adevărat cetăţean al ţării trifoiului. Astfel, toţi cei care cumpără un pint de Guinness în puburile partenere au posibilitatea de a câştiga instant unul din cele peste 15.000 premii, precum şi ocazia de a-şi face propriul „act de identitate” irlandez.

Campania începe pe 14 martie, în locaţiile partenere din 40 de oraşe, printre care Braşov, Sibiu, Ploieşti, Constanţa, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Oradea, Craiova şi Bucureşti. În plus, celor care vor fi surprinşi de echipa Guinness consumând un pint li se va realiza o poză de identificare şi li se va genera, printr-o aplicaţie specială, un nume irlandez corespondent numelui original românesc. Cartea de identitate va fi printată pe loc şi înmânată noului posesor, care devine astfel cetăţean irlandez în noaptea de St. Patrick.

Astfel, în acest weekend, toţi iubitorii de Guinness sunt invitaţi să ciocnească pinturile de bere în cinstea lui St. Patrick şi să celebreze prietenia şi buna dispoziţie, petrecând ca nişte adevăraţi irlandezi!

Pentru a afla mai multe detalii despre evenimentele şi activările care vor avea loc în locaţiile partenere, cei interesaţi sunt invitaţi să urmărească pagina de Facebook Guinness România.

St. Patrick’s Day este Ziua Națională a Irlandei şi cea mai cunoscută zi din întreaga lume dedicată unui sfânt. La nivel global, milioane de oameni celebrează an de an St. Patrick’s Day alături de irlandezi. Pe 17 martie, paharele de bere Guinness sunt ciocnite în cadrul miilor de petreceri şi parade stradale, ce au ca simboluri spiriduşii irlandezi şi trifoiul cu patru foi.

Cu toate acestea, sărbătoarea de St. Patrick’s Day îşi are originile în Statele Unite ale Americii şi nu în Irlanda, debutând pe 17 martie 1762, la New York, cu parada soldaţilor irlandezi din armata britanică. De atunci, această serbare populară a ajuns să fie celebrată peste tot în lume, aducând milioane de oameni împreună an de an.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.




ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending