Connect with us
Avatar

Published

on

In weekendul dinaintea Zilei Indragostitilor, sambata, 12 februarie, de la 20.30, Cinema ACASA difuzeaza unul dintre cele mai frumoase filme inchinate iubirii din toata istoria cinematografiei, “Love Story”.
“Love Story” spune povestea a doi tineri, Oliver Barrett (Ryan O’Neal) si Jennifer Cavilleri (Ali MacGraw), intre care exista o atractie speciala pe care niciunul n-o poate nega. In ciuda faptului ca provin din medii diferite, amandoi sunt hotarati sa lupte pentru sentimentele ce-i leaga, fiind convinsi ca iubirea poate invinge orice obstacol.

In prezent, Ali MacGraw, actrita care si-a castigat notorietatea prin interpretarea rolului din “Love Story”, duce o viata fericita si linistita intr-un orasel de munte din New Mexico, departe de agitatia marilor metropole, practica yoga si lupta pentru drepturile animalelor. Vedeta anilor ’70 spune ca are o viata uimitoare: “Invat sa traiesc in prezent si totodata sa fiu recunoscatoare pentru tot ceea ce am, decat sa fiu in cautarea elementelor lipsa” Ryan O’Neal, actorul care l-a insufletit pe Oliver Barret, a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul magnific din “Love Story”. In ceea ce priveste partea sentimentala, Ryan O’Neal a avut o relatie de peste 27 de ani cu Farrah Fawcett, actrita din “Ingerii lui Charlie”. Impreuna au avut un copil, dar niciodata nu s-au casatorit.

Duminica, de la 20.30, Cinema ACASA aduce pe micile ecrane comedia romantica, “Urasc Ziua Indragostitilor” (“I Hate Valentine’s Day”), cu Nia Vardalos si John Corbett in rolurile principale, un film care demonstreaza ca dragostea nu tine de reguli, ci apare atunci cand te astepti mai putin.

Sambata, 12 februarie si duminica, 13 februarie, inainte de Ziua Indragostitilor, la Cinema ACASA vin doua filme dedicate iubirii: “Love Story” si “Urasc Ziua Indragostitilor” (“I Hate Valentine’s Day”), pentru ca filmele de iubit sunt ACASA.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending