De ziua lui, Cătălin Măruță a trecut cu brio o nouă provocare! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Live zi de zi de peste 13 ani. Lider de audiență. Recunoscut pentru faptul că este mereu la curent cu cele mai importante secrete ale vedetelor. Este Cătălin Măruță, iar de ziua lui colegii i-au pregătit cele mai tari provocări! 

 

 

În prima parte a emisiunii, Ciucă și Nicolaină l-au convins pe Cătălin să accepte să fie legat la ochi și să aștepte intrarea în studio a unora dintre cele mai sexy prezențe feminine din România! Provocarea lui ? Să ghicească cine era după un panou, văzându-le doar gleznele și modul în care siluetele lor dansau: ”Trei din zece din numele de pe listă vor fi după panou”, i-a spus Nicolaină.

 

”Tocuri de 12… poți să te mai rotești puțin ? Să faci o mișcare și o piruetă ? Sunt sigur!”, a spus Cătălin în timp ce prima invitată se ascundea după panou. Pentru cea de-a doua a completat: ”Direct… sunt sigur 100%! Am avut 2 numere din această revistă și cunosc dansul, glezna. Cine dansează atât de sexy ? Toată viața a fost atât de sexy!”. Iar la ultima apariție, s-a văzut nevoit să admită, foarte rapid: ”Gata, am ghicit-o. Nu are cum să nu fie ea ?!”

”Dacă ghicești, primești un poster în mărime naturală”, i-a promis Radu Ciucă! Iar Cătălin a demonstrat că a fost extrem de atent de-a lungul anilor la invitatele lui… și le-a numit corect pe toate cele trei: Dana Săvuică, Daniela Gyorfi și Raluca Podea!

 

Emisiunea a continuat cu alți invitați și cu urări de la unele dintre cele mai cunoscute vedete din România: Smiley, Pavel Bartoș, Mihaela Rădulescu, Iulia Vântur și mulți alții. La mulți ani, Cătălin Măruță! Rămâneți aproape de emisiunea La Măruță în fiecare zi, de la ora 15:00 pentru a fi la curent cu toate informațiile din lumea mondenă și nu numai!

 

 

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending