Connect with us

A-Z NEWS

De ziua lui, Dan Bittman a primit urari pe Turnul TVR!

Published

on

 Ediţia de duminică a emisiunii Dănutz S.R.L. de la TVR 1 a fost una plină de surprize pentru gazda show-ului, Dan Bittman. Cu două zile înainte ca vedeta să împlinească 49 de ani, echipa de la Dănutz S.R.L. i-a organizat o petrecere în direct. Astfel, deşi credea că deţine controlul asupra desfăşurătorului, Dan Bittman s-a trezit dintr-o dată personajul principal al propriei emisiuni!

Actorul Vasile Calofir, purtând un costum absolut inedit, de… tort cu lumânări, i-a oferit lui Dan ocazia să-şi pună o dorinţă şi să sufle în lumânările aprinse de pe jobenul său, apoi l-a scos pe sărbătorit afară din platou, pentru a-i arăta banner-ul de 15 metri de pe Turnul TVR, pe care scria „La Mulţi Ani, Dănutz!”. Iar după o asemenea urare, colegii i-au făcut şi un cadou pe măsură: un violoncel în care artistul să-şi depoziteze… vinurile.

Tot în ediţia din 27 martie a emisiunii de la TVR 1, Cătălin Măruţă şi echipa lui „i-au dat un inel” cu diametrul de trei metri – „mare cât inima lui Dan”. Inelul, ce avea înscrise pe el urări de la sute de fani, a fost expus în platou pe tot parcursul emisiunii.

Un alt moment emoţionant pentru gazda de la Dănutz S.R.L. a fost mesajul video primit de la propriii săi copii. În timp ce Dan Bittman repeta înainte de începerea emisiunii, câţiva membri ai echipei sale i-au făcut o scurtă vizită acasă, de unde cei trei băieţi ai săi i-au transmis artistului urările lor.

Nelu Ploieşteanu, Hi-Q, Phoenix, Nancy Brandes şi Ovidiu Lipan Ţăndărică, trupa Sensor, dar şi mii de admiratori ai artistului i-au fost alături lui Dan Bittman de ziua lui. Aproape 550.000 de telespectatori, în medie, la nivel naţional, au urmărit emisiunea de la TVR 1.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending