Connect with us

AUDIENȚE TV

De Ziua Mondială a Teatrului, românii au susţinut TEATRU TV, la Antena 1. Peste 900.000 de mii de telespectatori au urmarit piesa!

Avatar

Published

on

Ieri, România a sărbătorit Ziua Mondială a Teatrului, cum altfel mai bine decât alături de actori îndrăgiţi care au urcat emoţionaţi pe scenă pentru a oferi publicului, după ore îndelungi de muncă, o altă lume, spectacol şi talent. Miecurea aceasta, poate mai mult ca niciodată, de această zi s-au bucurat privind teatru sute şi sute de mii de români de pretutindeni, de vârste şi ocupaţii foarte diferite. “Bani din cer” a fost piesa care a strâns în faţa micilor ecrane un număr impresionant de persoane, spectacolul în regia lui Horaţiu Mălăele fiind difuzat de Antena 1 în cadrul ambiţiosului proiect TEATRU TV.

Aproape 900 000 de români la nivel naţional au ales ieri TEATRU TV, fiindu-i alături lui Mihai Bendeac în demersul său îndrăzneţ de a aduce această artă pe micile ecrane, mult mai aproape de oameni. În minutul de aur, 20:42, 1 189 000 de români urmăreau TEATRU TV la Antena 1.

Piesa “Bani din cer” a avut parte de un public frumos nu numai la înregistrare, în sala Teatrului de Comedie, ci şi acasă. Pentru a-l susţine pe carismaticul Mihai Bendeac au venit la filmarea piesei familia, prieteni şi apropiaţi printre care şi nume cunoscute precum Angela Similea, Anca Pandrea, Monica Petrică, Delia şi Răzvan Munteanu, Geanina Ilieş, Andrei Kerestely, Mihai Mărgineanu, Gabriel Cotabiţă, Răzvan Simion şi Stephan Pelger.

În ceea ce priveşte publicul de acasă, “Bani din cer” s-a bucurat de un public premium, savurosul spectacol atrăgând în faţa micilor ecrane preponderent manageri şi profesionişti din mediul urban. Potrivit datelor furnizate de Kantar Media, telespectatorii care au urmărit ieri TEATRU TV deţin studii medii şi superioare, iar în ceea ce priveşte vârsta, piesa “Bani din cer” a atras atât un public tânăr cu vârste cuprinse între 25-34 ani, cât şi un public matur cu vârste între 45-54 ani, acestea fiind categoriile cel mai puternic evidenţiate.

Miercurea viitoare, de la 20.30, telespectatorii sunt aşteptaţi să se bucure din nou alături de Mihai Bendeac de o piesă spumoasă, “O noapte furtunoasă” şi să susţină prin simpla plăcere de a privi TEATRU TV. La înregistrarea piesei “O noapte furtunoasă”, alături de Mihai Bendeac au venit la Teatrul de Comedie nume cunoscute, susţinători ai TEATRU TV, între care Călin Peter Netzer, Irina Margareta Nistor, Mihaela Călin, Nicolai Tand, Mirela Boureanu Vaida, Tania Budi, Crina Abrudan, George Mihăiţă, Alina Puşcaş, Nicole Duţu. Printre susţinători s-au aflat ieri la Teatrul de Comedie şi foarte mulţi tineri, care, pe lângă bucuria de a-l vedea pe Mihai Bendeac jucând, au avut ocazia de a descoperi o piesă de teatru despre care vor avea cu siguranţă mult mai multe de povestit acum la ora de limba română.

Din distribuţia spectacolului “O noapte furtunoasă” fac parte: Mihai Bendeac, Cerasela Iosifescu, Doru Ana, George Ivaşcu, Vlad Logigan, Andrei Mateiu, Alina Berzunţeanu. Costumele: Eliza Munteanu. Regia: Gelu Colceag. Scenografia: Bogdan Spătaru. Scenariu: I. L. Caragiale.

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending