sâmbătă, februarie 24, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneEmisiuniDe Ziua Nationala protagonistii stirilor Pro Tv spun ''Eu fac Romania''

  De Ziua Nationala protagonistii stirilor Pro Tv spun ”Eu fac Romania”

  An de an ediţiile speciale ale Ştirilor ProTV de 1 Decembrie aduc în faţa telespectatorilor ProTV români care, prin muncă, seriozitate, curaj, iniţiativă şi responsabilitate au devenit modele nu doar pentru generaţia din care fac parte, ci pentru o întreagă naţiune.

  Şi anul acesta, de 1 Decembrie, corespondenţii Ştirilor ProTV vor aduce în lumina reflectoarelor tineri pentru care „Eu fac România” este deviza după care şi-au ghidat viaţa şi care au contribuit nu doar la definirea, ci şi la împlinirea unui autentic vis românesc.

  „Cred că anul acesta, pentru telespectatorii noştri care sunt an de an alături de noi în „magia” de 1 Decembrie va fi chiar mai interesant ca niciodată: nu doar îi descoperim pe cei care fac România, dar, cum ProTV tocmai împlineşte 18 ani, îi descoperim pe cei din generaţia foarte tânără, cei care cu adevărat sunt cei de la care aflăm în ce fel poate arăta viitorul frumos la care sperăm”, a declarat Amalia Enache,

  iar Alex Dima completează:

  „Sunt oameni care au înţeles că dacă vor o schimbare trebuie să pornească munca de la ei. Şi s-au pus pe treabă. Vom vedea şi sportivi care ne fac mândri că suntem români, dar şi tineri care muncesc, au afaceri şi lucrează în România pentru România”.

  Şi Adriana Stere va da exemplul unei tinere care „a învăţat că orice obstacol poate fi învins prin iubire şi, mai mult decât atât, a găsit puterea de a răzbate mai departe pentru cariera ei”, aşa cum a mărturisit emoţionată Adriana. Paula Herlo a intrat în culisele vieţii lui Smiley.

  „El va vorbi pe 1 Decembrie despre curajul de a-ti urma visele. Şi-a dorit să facă muzică şi astăzi e unul dintre cei mai iubiţi artişti. A visat la o casă de producţie, azi o are pe cea mai mare din România”, a declarat Paula.

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente